MAITSETU? Briti seltskonnatäht sai fännidelt pepu upitamise pärast sugeda

Elu24
Copy
Briti seltskonnatäht ja tõsielustaar Chloe Ferry.
Briti seltskonnatäht ja tõsielustaar Chloe Ferry. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Briti seltskonnatäht, tõsielustaar ja suunamudija Chloe Ferry (25) on oma kurvide üle õnnelik ja kostitab sotsiaalmeedias oma miljoneid jälgijaid mahlakate pepupiltidega. Viimase sellise pildiga astus aga Chloe ämbrisse, sest paljud fännid pidasid seda maitsetuks.

Äsja oma Yotube'i kanalil enda riietebrändiga välja tulnud seltskonnatäht Chloe Ferry käis hiljuti oma 80-aastase tädi sünnipäeval. Seal tegi Chloe enda armsa sugulasega ka pilte. Seltskonnatäht kiitis juubelit tähistavat tädi taevani: «Sai täna 80-aastaseks, kuid tal kõik ikka käpas!» 

Noor naine tõdes, et ta ei olnud oma tädi möödunud märtsist alates näinud. Chloe avaldas, et tänu Instagrami postitatud fotole, kus ta tädiga turvalist vahemaad hoiab, on tema aasta juba korda läinud.

Küll aga ei olnud tädi juubelit tähistava Chloe foto kõigile nii meelepärane nagu seltskonnatähele endale. Fännidele jäi ette fotol üle õla vaatava Chloe pepu, mis tegi südamliku pühenduse paljude jaoks maitsetuks.

«Lihtsalt poseeri temaga normaalselt, miks sa pead oma peput näitama? Mitte mingit ei ole austust, kui aus olla,» kommenteeris üks.

Keegi lisas aga sarkastiliselt: «Nii meeldejääv foto. Siin on minu 80-aastane tädi ja mu p***e.»

Ühe fänni arvates rikkus Chloe oma poosiga kõik, mis foto eriliseks tegi. «Miks on su pepu tädiga tehtud fotol väljas?» küsis keegi murelikult.

«Kurb, et sa ei saa normaalset fotot isegi koos temaga teha,» teatas veel üks pettunud fänn.

Kuigi paljud kommentaarid Chloe südamest tehtud postituse all olid halvustavad, oli ka neid, kellele foto väga meeldis. «Vabandust, aga sellise summa pärast, mis ta oma pepu eest maksis, tahaksin mina ka oma peput igale pildile. Kadedus ei vii teid kuhugi,» astus keegi Chloe kaitseks välja. 

Küll aga rõhutati ka selle kommentaari all, et pepu upitamise jaoks on oma aeg ja koht. «Oma 80-aastase tädi kõrval ei ole see koht.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles