USKUMATU ⟩ Tinderi kohtingul kaaslase koera pärast jõkke hüpanud naine: ta ise ei liigutanud lillegi!

Elu24
Copy
Naine hüppas jõkke, et päästa oma kohtingukaaslase koer.
Naine hüppas jõkke, et päästa oma kohtingukaaslase koer. Foto: REUTERS/Akhtar Soomro/Illustration/Kuvatõmmis videost

Pea kõigil on rääkida mõni halb kohtingulugu, kuid britt Lizzy Johnsoni (37) sõnul on tema oma kõigi aegade halvim. Kas see tõesti nii on, otsustab igaüks juba ise.

Kahe lapse ema Lizzy Johnson kohtus Tinderis kutiga, kellega hakkas rakenduse kaudu vestlema. Lõpuks, kui koroonapiirangud lubasid, otsustati ka näost näkku kokku saada ja jalutama minna.

Lizzy sõnul pakkus ta välja, et võiks jalutada näiteks jõe ääres. Nii ka tehti. Kokku saades selgus, et meespool võttis kaasa ka oma armsa bokseri tõugu koera. Kuna aga kohtingukaaslase lemmik polnud varem vett näinud, siis sattus loom elevusse. Lausa nii suurde elevusse, et ühel hetkel otsustas ta vette hüpata.

Olukord oli naise sõnul ootamatu ning mees ei suutnud paanikas lillegi liigutada. Nii ei jäänudki tal muud üle, kui ise koerale appi minna. Olgu öeldud, et selleks tuli naisel rinnuni mudasesse vette hüpata.

Pärast viit minutit õnnestus Lizzyl vigastusteta jõest välja ronida ning ka koer sai päästetud. Ilmselgelt tõmbas läbimärg Lizzy kohtingule joone alla ning tegi ebamugava kümneminutise jalutuskäigu auto juurde, misjärel läksid mõlemad oma teed.

Kui Lizzy sooja koju jõudis, siis salvestas ta kohe koomilise video, kus näitab oma räsitud välimust. «Koertega jalutuskäigud on nüüd mõneks ajaks välistatud. Järgmine kohting tuleb klaasikese veini taga,» tõdes ta tagantjärele.

Vedamisi ei olnud naine katastroofilisest kohtingust eriti löödud, sest oli juba varem otsustanud, et mees pole ikkagi tema maitse, kirjutab Metro.

Vaata, milline Lizzy pärast kohtingut välja nägi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles