Eilses «Teletopis» jõudis nädala uudisteemade edetabelisse ka meediakuulsus Merylin Nau ning tema palju kõmu tekitanud Dubai-reis. Saate resident-humoristid Peeter Oja ja Mart Juur ning külalised Kristel Aaslaid ja Valter Soosalu jõudsid staari tuntust analüüsides põnevate küsimuste ja järeldusteni.

 

«Temast on kokku Eesti meedias ilmunud 336 artiklit. Ja mis eriti tähelepanuväärne – 256 artiklit on ilmunud alates eelmisest kevadest, kui riigis kuulutati välja eriolukord. See teeb peaaegu üks artikkel päeva kohta, kus figureerib sõnapaar Merylin Nau,» juhatas saatejuht Mart Normet teema sisse. 

Laulja ning näitleja Kristel Aaslaid pakkus välja vandenõuteooria: ehk on meediastaari ilmumine mõeldud diversioonina nagu George W. Bushi ajal USAs, kus poptäht Britney Spearsi skandaalid presidendi valgustkartvaid tegusid olevat varjanud. «Äkki Merylin Nau on Eesti Britney Spears? Riigi poolt palgatud rahva tähelepanu kõrvale juhtima sellelt, mis tegelikut toimub,» püstitas Aaslaid intrigeeriva oletuse.

Kommentaarid
Copy