PÜHA MÜRISTUS ⟩ Pereema teenib elatist videotega, mida enamik inimesi ei vaataks tasutagi

Elu24
Copy
Emma Martin.
Emma Martin. Foto: SWNS/ Scanpix

Ameerika pereema teenib iga kuu tuhandeid dollareid videotega, kus ta inimeste rõõmuks kaamerasse peeretab.

49-aastane kahe lapse ema Emma on teinud peeruvideoid juba 1999. aastast alates. Praegu teenib ta nendega pea 4000 dollarit kuus.

Kui varem teenindas ta kliente reaalajas veebikaamera vahendusel, siis selle aasta jaanuarist on endisel reisikonsultandil ka OnlyFansi leht. Peeruvideote soovijatel tuleb välja käia 4,99 dollarit kuus.

Emma kujundab isegi oma toitumist selle järgi, et oleks kergem sisu luua. «Söön palju salatit, sparglit ja avokaadosid,» selgitab ta. «Söön ka palju Mehhiko toite. Üks mu lemmikutest on kapsasalat, mis on segatud küpsetatud ubadega.»

Pereema teenib elatist videotega, mida enamik inimesi ei vaataks tõenäoliselt tasutagi.
Pereema teenib elatist videotega, mida enamik inimesi ei vaataks tõenäoliselt tasutagi. Foto: SWNS/ Scanpix

Peeruklipid salvestab Emma ajal, kui tema pere pole kodus. «Minu abikaasa teab sellest, kuid teda peerud ei vaimusta,» sõnab ta ja lisab: «Keegi teine perekonnast ei tea. Tõenäoliselt ei kiidaks nad seda ka heaks, kuid ma olen siiski täiskasvanud naine.»

«Kui ma esimest korda sellisest fetišist kuulsin, siis mõtlesin, et see pole küll võimalik. Tundus rõve,» tunnistab kahe lapse ema. «Siis aga uurisin selle kohta rohkem ja tundus päris lahe,» lisab ta.

Pereema sõnul on pooled tema kliendid keskealised mehed, kellel on piinlik oma naiselt sellist asja paluda. «Nemad tellivad privaatseid videoid, kus nimetan ka nende nimesid,» avaldab naine Daily Starile. Ta märgib, et teine pool on noored mehed, kes teda lihtsalt OnlyFansis jälgivad.

Puuksutamise videod on olnud Emma põhiline sissetulekuallikas alates 2005. aastast, mil ta oma päevatööst loobus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles