ARMAS VIDEO ⟩ Kanaemme jättis tibud sinnapaika ja lapsendas hoopis kassipojad

Elu24
Copy
Kuvatõmmis TikToki videost. Elu24 kollaaž.
Kuvatõmmis TikToki videost. Elu24 kollaaž. Foto: TikTok

Maaelu ja loomade kasvatamisega käivad ikka käsikäes igapäevased üllatused. TikTokis lööb laineid ja sulatab südameid video sellest, kuidas talunik avastas kana kaisust tibude asemel orvuks jäänud kassipojad. 

Goran A Surchi püüdis pikalt välja selgitada, kust kasside hääled kostuvad. Viimaks avastas Põhja-Iraagis Erbili lähedal elav talunik kassipojad kanakuudist. Kui esmapilgul võib näida, et kanad õppisid mäuguma, siis tegelikult oli kanal talunikule varuks väike üllatus. 

Kui talunik tõstis kana üles, leidis ta sulelise kõhu alt kolm kassipoega, kes olid end sinna mõnusalt sisse seadnud. Kanaema paistis aga olukorraga täitsa rahul olevat, justkui kaisutaks ta omaenda tibusid. «Juba mõnda aega kuulasin mäugumist kanalast, et avastada helide allikas ja välistada oht kanadele,» rääkis talunik.

Mehe sõnul uppus kassipoegade ema traagilisel kombel ja kassipojad tulid kana juurde turvalisust otsima. Loodetavasti lubab talunikuhärra kassipoegadel kanade seltsis suureks kasvada, sest kanaema paistab küll neid avasüli hooldavat. 

@goran.surchi

??

♬ الصوت الأصلي - goran.a_88

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles