RETROKLÕPS ⟩ Liis Lemsalu ja Stefan tõmbasid musavideo jaoks selga eriti ajastutruud rõivad

Elu24
Copy
Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan.
Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan. Foto: Krõõt Tarkmeel

Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjani loo «Doomino» video ilmub juba homme, kuid seni jagavad muusikud telgitaguseid jäädvustusi. Need annavad aimu, mis muusikavideos toimuma hakkab. 

«Ei, ma ei ole flamingo & homme saate veidi paremini aru sellest poosist ehk ühtlasi... juba HOMME ilmub meie «DOOMINO» muusikavideo,» kirjutab Liis Lemsalu Instagramis. Lauljataril on fotol seljas eriti vinged metalse läikega roosad retuusid, sinine trikoo ja vikerkaarevärvides silmapaistev vöö. Justkui vaataks aastakümnetetagust fotot!

Stefan Airapetjanil on see-eest seljas aga peen smoking, kikilips ja lumivalged kindad. Grimmikunstnik on mehele ette meisterdatud ka väiksed vuntsid. «Keda ma meenutan Teile?» küsib Stefan. Kommentaariumis on pakutud paljusid, alustades Charlie Chaplinist ja lõpetades Antonio Banderasega.

Vaid mõni aeg tagasi jagasid muusikud fotot ka teisest võttepäevast, kui rõivad ei jäänud tänasele palju alla. Vaata siit: Liis Lemsalul ja Stefan Airapetjanil on valmimas üks eriti tuus muusikavideo. 

Vaata Liisi ja Stefani rõivakomplekte allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles