VÄRSKELT VÄLJAS ⟩ Uue «Suitsiidisalga» tsenseerimata treiler lajatab kireva mölluga (1)

Spekter
Copy
«Suitsiidisalk» (2021): Margot Robbie naaseb kinoekraanile värvika koomiksikangelanna Harley Quinnina
«Suitsiidisalk» (2021): Margot Robbie naaseb kinoekraanile värvika koomiksikangelanna Harley Quinnina Foto: Filmikaader

Ajal, mil kinod on kinni ja suurfilme peale ei tule, mõjub «Suitsiidisalga» («The Suicide Squad») äsja ilmunud treiler nagu kirev sõõm guašipintsli loputusvett. 

2016. aasta «Suitsiidisalga» («Suicide Squad») uusversiooni on lavastanud «Galaktika valvurite» saaga režissöör James Gunn. Tema eesmärgiks näib olevat teha viie aasta tagusele loole restart. Oma versiooni kvaliteedimärgina on ta lisanud filmi pealkirja ette koguni ingliskeelse artikli «the», mis viitab sellele, et justkui oleks tema film see ainus ja õige.

On keeruline ennustada, kas värskendatud variandil läheb kinodes sama hästi, sest eelkäija teenis üle maailma kokku ligi 747 miljonit dollarit. Uusversioon aga tuleb välja augustis, loodetavasti pärast pandeemiat, ning jõuab samal ajal nii kinodesse kui ka HBO Maxi voogedastusplatvormile – nagu ka ülejäänud Warner Brosi hittfilmid see aasta.

Gunni versioon toob DC koomiksitest võrsunud maailmapäästjatest pahalaste kamba ekraanile suurejoonelises koosseisus: filmis astuvad üles Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Viola Davis, Taika Waititi, Joel Kinnaman ja teised. Hai rollis astub üles (õigemini annab tegelasele hääle) aga vanameister Sylvester Stallone isiklikult.

Galerii treileris nähtavatest tegelastest:

Treilerit saab vaadata vaid YouTube'i keskkonnas, kuna videoplatvormi vanusepiirang ei luba seda täitsa vabalt levitada:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles