KLÕPS ⟩ Rolf Roosalu näitas uskumatult head füüsilist vormi

Elu24
Copy
Rolf Roosalu
Rolf Roosalu Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Rolf Roosalu on kasutanud vaba aega kodus igati targalt ja end imelisse vormi treeninud. Instagramis kirjutab mees, mida täpsemalt on ta sellise keha nimel teinud.

«Minu keha on mu tempel,» kirjutab Rolf Roosalu Instagramis. Mees tõdeb, et tema käest on viimasel ajal palju küsitud, kust ta leiab jõudu ja motivatsiooni treeninguteks, kui spordiklubid on suletud. «Jah, teeksin minagi parema meelega stuudios ringtreeninguid koos ägedate treeningkaaslastega, aga hetkel tuleb leida muid võimalusi ja mitte alla anda,» räägib ta.

Roosalu sõnul on saanud tema igapäevaseks rutiiniks varahommikune äratustrenn, mis kestab vaid seitse minutit. «Lihtsalt otsusta ja tee ära! Tunne on pärast palju parem ja annab mõnusa hoo päevale sisse. Sul ei ole vaja selleks isegi hantleid, sest harjutused saad tehtud enda keharaskusega,» innustab laulja. 

«Lihtne oleks võtta hommikul kohe telefon pihku ja hakata mõttetult skrollima. Kuid lihtne ei ole eesmärk! Muuda enda harjumusi! Teatavasti esimese asjana nutiseadmesse minnes kaotab inimene kuni 20% enda võimekusest päev edukalt õhtusse toimetada!» kirjutab Roosalu. 

Ta usub, et praegu tuleks tarbida võimalikult vähe massiteavet ja mõelda rohkem iseendale ja tervisele. Kahjuks ei propageerita seda laulja sõnul üldse, sest esiplaanil on vaid negatiivne statistika. «Mida toidame ja kuhu enda tähelepanu suuname, seda ka enda ümber loome ja saavutame! Loo seda, mis sind edasi viib!» motiveerib Roosalu. 

Laulja soovitab olla avatud muutustele, käia jalutamas, toituda korralikult ja tervislikult, teha trenni, süüa küüslauku ja võtta D3-vitamiini. «Vahel võib ka «pattu» teha,» tunnistab ta siiski. «Sinu keha on su tempel, kus peab olema hea olla, et mõtted oleks puhtad ja eesmärgid selged. Nii pääseb ka elurõõm ligi!» lõpetab Roosalu. 

Suvi ei ole enam kaugel. Vaata, kui heas vormis on Rolf Roosalu! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles