USA räppar ärritas oma fänne, tehes muusikavideos saatanale sületantsu

Elu24
Copy
Räppar ja laulja Lil Nas X oma uues muusikavideos.
Räppar ja laulja Lil Nas X oma uues muusikavideos. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

USA räppar ja laulja Lil Nas X (21) tuli hiljuti välja muusikavideoga, mis paljusid tema fänne ärritas. Nii mõnelegi ei olnud meelepärane, et noor räppar tegi muusikavideos saatanale sületantsu. 

Lil Nas Xi värske muusikavideo «Montero (Call Me By Your Name)» tuli välja 26. märtsil ja seda on vaadatud juba ligi 20 miljonit korda. See püstitas räppari enda sõnul Youtube'i rekordi, kogudes kõige kiiremini miljon meeldimist. Palju vaadatud muusikavideo on olnud aga üpris vastuoluline, kuna 21-aastane räppar teeb selles saatanale sületantsu, vahendab Page Six

Lisaks sellele on fännidele pahameelt valmistanud stseen, kus Lil Nas X laskub stripipostil põrgusse. Kuigi muusikavideo lõpus murrab räppar saatana kaela, ei ole see paljudele piisav ja pahased fännid leiavad, et «Monteros» kasutatakse deemonlikke kujundeid.

«Võib-olla on asi selles, et ma olen lapsevanem, aga ma ei ole Lil Nas Xi uue video fänn. Langevad inglid ja saatanale sületantsu tegemine ei sobitu hästi minu hingega,» kommenteeris üks kriitik. Teine nimetas noort räpparit lausa saatanlikuks: «Kuidas inimesed ei näe, et muusikamaailm on täis deemonlikke ja saatanlikke inimesi, see video on kindlasti rituaalne.» Kriitik vihjas samuti, et Lil Nas X proovib sellega levitada oma geiagendat. 

2019. aastal avalikult geimehena välja tulnud Lil Nas X põrutas aga kriitikutele vastu. «Iga nädal toimuvad massitulistamised, mille peatamiseks ei tee meie (USA - toim) valitsus  mitte midagi. See ei hävita ühiskonda, kui mina CGI-postist (arvutipõhise visuaalse efektiga loodud post - toim) alla libisen,» avaldas ta oma Twitteri kontol.

Lisaks kriitikutele on ka neid, kes näevad Lil Nas Xi muusikavideos hoopis võimast sümboolikat. «Tema laskumine stripiposti abil põrgusse sümboliseerib seda, et Lil Nas on võtnud omaks selle, kes ta on, ja on otsustanud oma isiklikele deemonitele vastu astuda,» kirjutas fänn. Muusikavideo lõpp näitab aga fänni arvates seda, et räppar on ennast aktsepteerinud ja võtnud oma elu üle kontrolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles