KUUM INSTAGALERII Sünnipäeva tähistava «Briti Kardashiani» parimad palad, mis on hullutanud miljoneid

Elu24
Copy

Inglismaalt pärit modell ja instakaunitar Demi Rose, keda kutsutakse hellitavalt «Briti Kardashianiks», tähistab täna oma 26. sünnipäeva. Demi postitas erilise päeva puhul Instagrami ka uued kuumad kaadrid, mis on instakaunitari fotoalbumi väärilised. Vaatamegi täna, Demi sünnipäeval, milliste piltidega on neiu oma fänne aastate jooksul hullutanud.

Küllap ka Elu24 lugejatele tuttav ja täna 26-aastaseks saanud Demi Rose'il on Instagramis kokku 16,1 miljonit fänni. Aastate jooksul on Demi Instagrami jõudnud vähemalt üle 450 postituse, üks kuumem kui teine. 2017. aastal, kui neiul oli juba viis miljonit jälgijat, tunnistas Demi, et ta oli enne oma sotsiaalmeediakarjääri veidi ebakindel.

Demi, kes unistas modellikarjäärist arvas, et on selleks liiga lühike, kuid vaatamata sellele on saatnud teda edu. «Tahtsin modelliks saada juba väikesest peale. Armastasin kaamera ees olemist ja poseerimist. Nüüd on mu unistus reaalsus,» rääkis Demi aastaid tagasi, vahendab The List Youtub'i kanal.

Modellist sai aga veelgi tuntum nimi pärast tema lühiajalist suhet räppar Tygaga, kelle ekskallimate hulka kuulub ka Kylie Jenner.

Siin on aga mõned neiu kõige populaarsemad postitused alates 2015. aastast kuni tänaseni:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles