Reaktsioonivideote meister Andrei Zevakin võttis värskes videos ette «Rannamaja» tüdrukute OnlyFansi kontod, et nende vallatule sisule ausat tagasisidet anda. Kriitikas pettunud Merylin Nau kurdab, et video tagajärjel pommitatakse teda sõimukirjadega.

Juutuuber Zevakin tegi pooleaastase pausi järel kolmanda Eesti OnlyFansi reaktsioonivideo, milles pühendus suhtesarjast «Rannamaja» tuntuks saanud naiste kontodele.

Esimesena võttis ta ette Merylin Nau konto, kes nimetab ennast «Eesti OnlyFansi ristiemaks». Zevakin avastas, et Nau kogub kontol tuhandeid dollareid silikoonrindade jaoks ning pakub 20 dollari eest riistapiltide hindamise teenust. Sõbra Robiniga visati nalja Nau kirjavigade üle.

Juutuuberile valmistas enim meelehärmi, et Nau paneb tasulisele kontole üles «tavalisi Instagrami pilte ja videoid». «Ma ei saa aru, miks me maksime praegu selle eest, et vaadata udustatud pilte,» kurtis Zevakin, kelle sõnul meenutab onlyfansitari konto pigem blogi. Siiski kiitis juutuuber fotode kvaliteeti.

«Ma ei saa aru, miks me maksime praegu selle eest, et vaadata udustatud pilte,» kurtis Zevakin, kelle sõnul meenutab onlyfansitari konto pigem blogi.

«Kui te tahate Merylin Naud subscribe'ida (tellida – toim), siis võite seda teha, aga arvestage, et peate talle juurde maksma,» ütles Zevakin lõpetuseks. Juutuuberi sõnul on Nau kaval ning teenib «päris piltide» eest privaatsõnumites lisaraha.

Zevakini tagasisides pettunud Nau rääkis Elu24-le, et saab video järel sõimukirju. «Postkasti kirjutatakse süüdistavaid kirju, et ma teen pettust ja mõttetut sisu,» kurtis Eesti staažikaim onlyfansitar, kelle arust on Zevakini kriitika ebaõiglane. «Ma ei lase end süüdistada asjades, mis pole tõesed!» toonitas ta.

Nau kinnitas, et tal pole OnlyFansis sellist sisu, mida Instagramis näeb. «Instagram ei lase mul enam selliseid pilte postitada, need on liiga erootilised. Selle jaoks ongi OnlyFans,» selgitas tõsielustaar, kes puhkab hetkel Dubais.

Loe edasi, et saada teada, mida arvasid Zevakini kriitikast «Rannamaja» teise hooaja staarid Viktoria Martinson ja Helena Klaar!

Kommentaarid
Copy