SALAPÄRANE SÕNUM Soome tüdrukute iidol tegi veel ühele Eesti kaunitarile lähenemiskatse?

Elu24
Copy
Isac Elliot Valgeranna festivalil.
Isac Elliot Valgeranna festivalil. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Tõsielustaar ja suunamudija Merylin Nau saab meesaustajatelt pidevalt sõnumeid, kuid ilmselt pidi isegi tema üllatuma, kui talle kirjutas reede õhtul Soome üks nõutumaid popstaare Isac Elliot.

20-aastane popstaar saatis Naule sõnumi reede õhtul enne kella seitset. «Isac Elliot, vennas, mis toimps? Keegi libises mu DM-idesse (privaatsõnumitesse – toim) … või midagi,» imestas suunamudija ning postitas ekraanitõmmise Ellioti lähenemiskatsest Instagrami lugudesse. Laulja sellele loomulikult ei vastanud.

Mida nooruke popstaar Nault täpsemalt tahtis, seda viimane teada ei saanudki, kuna kutt jõudis sõnumi enne ära kustutada. «Ma vaatasin, aga ma ei näe,» selgitas Nau Elu24-le, et tema jaoks jäi sõnumi sisu saladuseks.

Soome popstaar Isac Elliot libises Merylin Nau kirjakasti.
Soome popstaar Isac Elliot libises Merylin Nau kirjakasti. Foto: Kuvatõmmis Instagrami-loost

Alles hiljuti kuulsime Nau saatekaaslaselt Ada-Marie Nelkelt, et Elliot oli ka talle kirjutanud ja ta välja kutsunud. «Meenus, kui vana hea Isac mulle DM-idesse libises ja valetas, et on vanem, kui tegelt oli,» meenutas Nelke märtsi alguses Instagramis. Sellest seigast on siiski aastaid möödas, kuna kirjavahetust peeti 2016. aasta novembris.

Paistab, et Eesti kaunitarid on soomlasele mokkamööda, kuna mullu jaanuaris figureeris ta nii siin- kui ka sealpool Soome lahte kõmumeedias, kui jäi tantsupõrandal kaadrisse Liis Lemsalu embuses. Pealtnägijate sõnul olevat nad jõudnud ka magusate suudlusteni, kuid seda pole kumbki osapool kinnitanud.

«Olin lõbusas meeleolus tantsimas, tujuküllaselt, ja kõik on hästi. Midagi erakordset siin ei olnud,» rääkis Lemsalu toona Elu24-le.

Lemsalu ja Elliot kohtusid Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal, kus mõlemad esinesid.
Lemsalu ja Elliot kohtusid Eesti Muusikaauhinnad 2020 galal, kus mõlemad esinesid. Foto: Konstantin Sednev / Remo Tõnismäe
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles