JUHTUB! ⟩ Põlvamaal kaduma läinud porimatt läks uitama ja oli koju jõudes tundmatuseni muutunud

Elu24
Copy
Kuvatõmmis postitusest. Varastatud vaip jõudis taas koju, seltsiks šokolaad ja vabanduskiri.
Kuvatõmmis postitusest. Varastatud vaip jõudis taas koju, seltsiks šokolaad ja vabanduskiri. Foto: twitter

Twitteris jagati postitust Põlva kodanike Facebooki grupist, kus murelik elanik teatas, et öisel ajal võttis porimatt jalad alla ja läks jalutama. Otsingukuulutuse peale jõudis vaip küll tagasi koju, aga mitte endisel kujul. 

«Suured ja soojad tervitused isikule, kes täna öösel tegi toreda üllatuse ja viis Võru tn 10 maja esikust endaga kaasa sinna äsja ostetud porimati,» kirjutatakse kerge iroonianoodiga Põlva kodanike Facebooki grupis. 

Kuulutuse postitaja tõdeb, et matt oli suur ja raske, mistõttu vaevalt matt kogemata kaasa võetud sai. «Ole hea ja tee veel üks üllatus ja too see täna öösel sinna tagasi!» palub postitaja. Ühtlasi hoiatab ta ka teisi, kel ehk ka midagi kodunt kadunud on. Tunde hiljem teatas kuulutuse postitaja, et matt jõudis ringiga tagasi koju. 

«Õhtune huumorinurgake! Kes märkas täna hommikust porimatt-läks-ise-jalutama-postitust, siis mul on kõigi südamerahuks häid uudiseid,» teatab korterielanik. «Porimatt on tagasi ja lisaks vabandus ja šokolaad! Natuke teeb kurvaks ainult pisiasi, et matt on selle ekslemisega kaotanud u 40 protsenti oma algsest mõõdust,» tõdeb naine. Suurest ja raskest matist sai ühtäkki pea poole kergem vaip, mida on edaspidi palju mugavam kaasa haarata. 

«Aga ikkagi - inimesed on ilusad ja head! Aitäh,» tänab postitaja siiski inimest, kes vaibaga leekima pani. Vabanduskirjas seisis: «Laenasin korraks teie matti! Südamlikud vabandused!». Loodetavasti kompenseerib šokolaad kahanenud vaiba! 

Facebook tõestas jälle, kui suur mõjuvõim on sotsiaalmeedial inimesteni teateid viia ja kui kiirelt õhku haihtunud asjad taas kodutee leiavad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles