Aivar Pohlak: prillid on kahjulikud, kasutage parem luupi!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kesklinna vanema tänuvastuvõtt Mustpeade Majas 25.01.12
Eesti jalgpalli isa Aivar Pohlak kannab prillide asemel vestitaskus luupi
Tallinna Kesklinna vanema tänuvastuvõtt Mustpeade Majas 25.01.12 Eesti jalgpalli isa Aivar Pohlak kannab prillide asemel vestitaskus luupi Foto: Viktor Burkivski

Tallinna Kesklinna Valitsus, eesotsas kesklinna vanema Mihhail Korbiga, autasustas möödunud nädalal meie legendaarset jalgpalli isa, Aivar Pohlakut, tänukirjaga Eesti jalgpalli viimise eest EM finaali lävele. Mehele anti üle ka pronksist, skulptor Tauno Kanro poolt meisterdatud, taies «Korstnapühkija.»


Elu24 fotograaf märkas pidulikul vastuvõtul Aivar Pohlaku legendaarsest lambavesti tasksut välja piilumas suurt luupi ning uuris, miks mees seda kaasas kannab.

Aivar: Prillid ja läätsed on inimese jaoks võõrkehad, seega kahjulikud. Mina ei kanna just sellepärast põhimõtteliselt prille.

Prillid ninal, segaks mind ka mõelda. Seepärast kannan luupi kogu aeg taskus. Kui vaja peenemat kirja lugeda, võtan taskust luubi.

Lisaks ei tarbi ma kohe kindlasti ka alkoholi!

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles