TREILER ⟩ Koroonaõudukas läkitab viirusest räsitud inimestele veel hullema needuse kaela (1)

Spekter
Copy
Pandeemiaõudukas «In The Earth» (2021)
Pandeemiaõudukas «In The Earth» (2021) Foto: Filmikaader

Inglise režissöör Ben Wheatly, kes hiljuti tegi Netflixile uusversiooni Hitchcocki «Rebeccast», on valmis saanud folkhorroriga ristatud pandeemiaõuduka «In The Earth» («Maa sees»). 

Kõigest 15 päeva ja mikroeelarvega filmitud õudukas esilinastus äsja mainekal Sundance'i (virtuaalsel) filmifestivalil ning on lavastaja sõnul film, mis räägib räägib tänasest päevast.

«Tahtsin teha filmi, mis oleks seatud praegusesse hetke. Filmid, mis pandeemia ajal on välja tulnud, tunduvad nüüd kuidagi nii vanamoodsad – keegi ei räägi neis sellest maailmast, milles me hetkel elame. See on umbes sama, nagu 1946. aastal tuleks välja film, mis ei maini maailmasõda,» on Wheatly oma uusima taiese kohta öelnud. «Tahtsin, et see film mõjuks päevakajaliselt ja räägiks tänasest hetkeolukorrast, sellest kogemusest, mida kõik praegu jagame. See on see, milline õige õudukas peaks olema: ta võtab käesoleva momendi ja väänab selle žanrisse,» lisas lavastaja.

30. aprillil levisse jõudev õudukas jutustab õudusunenäolise loo sellest, kuidas isegi koroonaviiruse tõttu laastatud post-apokalüptiliselt mõjuvas maailmas satuvad läbi metsa eluks tarvilikke vahendeid hankima suunduvad inimesed n-ö vihma käest räästa alla ning asuvad metsikus laanes oam elu ja kurjade jõududega võitlema, mis ei allu enam viiruse kombel mõistusele.

Vaata treilerit:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles