Räppar Metsakutsu avaldas lihtsa põhjuse, miks ta on mitu kuud justkui uut elu elanud

Elu24
Copy
Metsakutsu ehk Rainer Olbri.
Metsakutsu ehk Rainer Olbri. Foto: Pilt videost

Räppar Metsakutsu, kodanikunimega Rainer Olbri, avaldas sotsiaalmeedias, et on ühel lihtsal põhjusel elanud mitu kuud justkui täiesti uut elu. Nimelt on räppar loobunud äratuskellast!

Räppar avaldas oma isiklikul Instagrami kontol, et saab praegu ilma äratuskellata hakkama. «Olen nüüd mitu kuud elanud täiesti uut elu. See on elu ilma äratuskellata ja see elu on mega,» tunnistas Metsakutsu ja lisas: «Lasin lihtsalt lahti ja usaldasin ärkamise oma kehale.»

Metsakutsu kirjeldas lühidalt ka seda, kuidas tema nii-öelda sisemine äratuskell ajaga muutus. «Alguses magasin üheksani, aga mida aeg edasi, seda varem silm lahti läks. Ja õhtune uni liikus ise kella 1-2 juurest 00ni ja täna lähen juba kell 23 magama ja ärkan igal hommikul iseenesest kella 6.30-7.00 vahel üles ilma igasuguse pingutuseta.»

Lõpetuseks lisas räppar imestunult: «Alles eelmisel aastal ma ei uskunud, et tavaline inimene sellist elu saab elada, aga olen 33 ja elan seda.»

Räppari postituse kommentaarides selgus, et äratuskellata elu on üpris tore. Näiteks kirjutas üks kodanik lihtsalt: «See on hea tunne.»

Teine lisas, et ka tal ei ole äratuskella vaja, kuid tema äratuskellaks on kass, kes teda kell kuus hommikul üles ajab. 

Keegi aga pakkus, et asi on vanaduses. «Sa oled lihtsalt vana juba, tere tulemast kluppi! Mul juba ammu kell viis iga hommik uni läinud, lind laulab ja kohvivesi podiseb,» tõdes meesterahvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles