OOTAMATU ⟩ Chrissy Teigen lahkus Twitterist: elage hästi!

Elu24
Copy
Chrissy Teigen.
Chrissy Teigen. Foto: Steve Ross/Capital Pictures/ROS/Scanpix

Modell ja sotsiaalmeediastaar Chrissy Teigen andis kolmapäeva õhtul teada, et on otsustanud Twitteri kasutamise lõpetada, sest suhtlusvõrgustik mõjub halvasti tema vaimsele tervisele.

Chrissy Teigen on tõmmanud oma avameelsete säutsudega ohtrasti tähelepanu. Lausa nii palju, et ühel hetkel veenis ta isegi president Joe Bidenit enda kontot jälgima, kirjutab ABC News.

Nüüd on naine aga otsustanud, et jätab Twitteriga hüvasti. Põhjuste ümber spekuleerima ei pea, sest Teigeni viimased säutsud ütlevad kõik. 

«Hei. Te olete olnud üle kümne aasta minu maailm. Ma tõesõna võlgnen nii palju sellele maailmale, mille me koos siin loonud oleme. Ma pean paljusid teist oma sõpradeks,» kirjutas 13,7 miljoni jälgijaga Teigen. Paraku ei mõju naise sõnul platvorm tema vaimsele tervisele enam hästi. «See koht ei teeni mind enam positiivselt, vaid pigem negatiivselt,» kirjutas ta.

Teigeni sõnul on tema elu eesmärk inimesi õnnelikuks teha ning selles ebaõnnestumine põhjustab talle meeletut hingevalu. «Minust on jäetud mulje kui tugevast tüdrukust, kellel on alati midagi vastu öelda, aga tegelikult see nii ei ole,» tunnistas naine.

«Minu soov kõigile meeldida ja hirm inimesi pahandada on muutnud mind kellekski, keda te siia jälgima ei tulnud. Ma ei ole enam sama inimene, kes olin Twitteriga liitudes,» märkis Teigen ning lisas: «Palun teadke, et ainus, millest ma siin üldse hoolisin, olite teie.»

«Elage hästi, säutsujad,» soovis endine Twitteri kuninganna lõpetuseks.

Nüüdseks on Teigeni Twitteri konto kustutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles