«Lugematute esitluste ja ürituste galeriisid vaadata ja seltskonnamelust osa võtta oli lõbus, aga see sättimine ja jutustamine neil üritustel oli ikkagi paras ajaröövel. Nüüd on rohkem aega olla pojaga koos, veeta aega looduses, lugeda raamatuid ja tegeleda iseenda arenguga,» räägib jumestaja Reet Härmat, kes veel aasta tagasi oli kohal igal glamuursel kokteilipeol ja tooteesitlusel.

Mida teevad eestlastele tuttavad seltskonnahinged ajal, kui rahvas koos ei käi ning nende tegemisi kõmuveergudelt ei leia? Kes hakkas suunda mudima, kes põrutas välismaale ning kes andis privaatsõu Maxima juhatajale? Elu24ga vestelnud staarid tunnistavad, et on muutusi täis aastaga leidnud elule uue väärtuse.

Viirusega algas üks elu paremaid etappe

Aastaid meelelahutusäris tegutsenud Allan Roosileht (61) tunnistab Elu24-le, et kõige valusama põntsu on piirangud pannud tema tööelule. «Viimase arve kirjutas minu firma välja septembris ja peale seda pole mul laekumisi rohkem olnud, ainult ühe parkimistrahvi olen Kõlvartile ära maksnud,» avaldab raadiomees, kes teenib muidu pidudel leiba diskori- ja õhtujuhiametiga.

Kommentaarid
Copy