MOTIVATSIOONILAENG ⟩ Fitnessisportlane Kaisa Abner motiveerib naisi tervema mina poole pürgima

Elu24
Copy
Kaisa Abner.
Kaisa Abner. Foto: Erakogu.

Edukas fitnessisportlane Kaisa Abner teab omast käest, kui raske on end vormi saamiseks motiveerida ja edusamme teha, kuid teel tippu on naine õppinud nii mõndagi ja jagab paari mõttepunkti ka oma Instagramis. 

«Kas sa paned enda fookuse pigem kaalunumbrile või tervisele? Kas su eesmärk on näha kaalul väiksemat numbrit või näha peeglist paremat pilti? Naine, sinus on palju muud, kui lihtsalt sinu suhe gravitatsiooni,» tõdeb fitnessisportlane Kaisa Abner

Naise sõnul tuleb õppida protsessi nautima. «Kui sa oled enda elustiili otsustanud muuta, siis et see kestaks, peab see olema midagi enamat, kui lihtsalt üks piinarikas dieet ja ületreenimine. Treeningud ja toitumine ei saa olla sulle karistuseks, vaid vastupidi - pakkuma sulle rahuldust ja tahtmist jätkata seda eluviisi kuni lõpuni,» kirjutab Abner.

Fitnessisportlase sõnul on juba väiksed tulemused ütlemata head. «Sa ei pea täna tegema mitte midagi muud, kui olema gramm parem kui eile. Sinu see nädal peab olema ainult gramm parem, kui eelmine. Üks väike asi korraga, üks samm lähemale enda eesmärgile,» tõdeb ta. 

«Kui kiirelt sa kunagi kõndima õppisid? Kas sa esimest korda jalgrattaga sõitma hakates nokka tõmbasid? Kui sa esimest korda autorooli puutusid, kas panid ennast kirja rallile?», küsib Abner. Naise sõnul tuleks võtta rahulikult ja üks samm korraga, sest iga algus on keeruline, maru konarlik ja kreisi-hirmutav.

Paratamatult nõuab Abneri sõnul kõik eelnev pingutust, kuid ei tasu alla anda. «Muutused võtavad aega, aga mõtle, kui sa oleksid kunagi väiksena loobunud kõndimisest... või jalgrattasõidust - miks sa nüüd oled valmis kohe alla andma, kui see sinult natukenegi pingutust nõuab?», viskab Abner õhku küsimuse. 

«Sa oled väärt elama enda parimat elu, tundma ennast energilise ja tervena,» lõpetab Abner postiivsusest ja motiveeritusest pakatava postituse. Tuginedes oma õpetussõnadele, näeb naine välja lausa vapustav. Vaata pilti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles