MÜSTILINE JUHTUM Kolm nädalat kadunud olnud naine leiti paljalt kanalisatsioonist

Elu24
Copy
Naine oli kergelt vigastatud, kuid väga kehvas seisus.
Naine oli kergelt vigastatud, kuid väga kehvas seisus. Foto: Delray pääste

Ammu kadunud naine leiti juhuslikult kanalisatsiooniaugust, kus ta oli lõksus. Imekombel oli ta alasti ning koos rottide ja muu loodusega seal ellu jäänud, kirjutas Unilad.

Florida politseil õnnestus leida naine, kelle kadumisest teatati juba kolm nädalat tagasi. Juhuslik möödakäija oli tema appihüüdeid kuulnud ja helistas hädaabisse. Saabunud päästjad pidid eemaldama sellelt katte ning ronima 2,5-meetrise augu põhja.

Pääste pressiesindaja Dani Moschella sõnul teatati naise kadumisest juba 3. märtsil. Leidmise ajaks oli ta ilmselgelt väga halvas seisus, suutmata isegi kõndida. «Tal ei olnud riideid ning ta oli väga must,» kirjeldas Moschella ning lisas, et leitu oli üleni kriimustatud.

Vahepealsed sündmused on aga müsteerium. Veel ei teata, kuidas naine auku sattus, sest kanalisatsiooniaugu kaant ühel inimesel liigutada ei anna. «Ta oli õnnelik. Ei või teada,  palju kauem ta seal augus enam vastu oleks pidanud,» arvas Moschella.

Päästjad tõid naise kanalisatsioonist välja.
Päästjad tõid naise kanalisatsioonist välja. Foto: Delray pääste

Õudne koht

«Mõte, et keegi seal pikemat aega veedaks, on õudne,» lisas Moschella. «See oli räpane, ohtlik, seal on maod, rotid, prügi, muld ja lehed. Kõik, mis on tänaval, uhutakse sinna auku, seepärast see haiseb õudselt.»

Politsei aga ei usu praegu, et naise kadumise taga oleks mingi kuritöö. «Ei paista, et teda vastu tahtmist oleks kaasa viidud,» selgitas politsei esindaja Ted White. «Enda sõnul oli ta kanalisatsiooniaugus pikemat aega. Suurim küsimus jääb – kui kaua ning kuidas ta sinna sai ja miks?»

Politsei teatel on see üks veidramaid juhtumeid viimasel ajal. Nende arvates läks naine tunnelisse kuskilt mujalt, eksis ära ja sattus auku, kus ta leiti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles