Tšellist Silvia Ilves seljatas üheskoos perega koroona: on ohutum läbi põdeda, kui teha end süstisõltlaseks (1)

Elu24
Copy
Silvia Ilves
Silvia Ilves Foto: Taavi Luhamaa

Tšellist Silvia Ilves teatas täna Instagramis, et ka nende perest käis koroonaviirus läbi ja nad on nüüdseks selle edukalt läbi põdenud. Naine on korduvalt teatanud ühismeedias, et tema vaktsiine ja maskikandmist ei poolda. 

«Igatahes meie pere võib õnnitleda - oleme kogu kambaga COVID-19 viiruse edukalt läbi põdenud! Testid said varakult kõigile tehtud, et märk maha jääks. Jess! ?,» rõõmustab Silvia Ilves Instagramis. Karantiini ajal peeti maha paar tantsuõhtut ja veedeti aega pilli mängides.  

Silvia jagatud perefotodel on näha, et elu on taas endine. «Nii hea, vaba tunne. Ja ärge tulge mulle rääkima, et tuleb veel kümneid uusi tüvesid läbi põdeda. Kui tuleb, siis õnneks meie perel (igaüks põeb kõiki haiguseid ja viiruseid individuaalselt - on inimesi, kes surevad mesilase nõelamise tagajärel) on ohutum läbi põdeda, kui teha end süstisõltlaseks,» kirjutab tšellist. 

Varem on naine rääkinud, et maski ta kanda ei kavatse ja oma lapsi ta vaktsiiniga «mürgitama» ei hakka. «Vaprust, kannatlikku meelt ning vastupidavust kõigile praegusel keerulisel ajal! ❤️,» soovib Silvia kõigile oma jälgijatele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles