Peeter Oja kutsub autoprotestile: kellakeeramist pole olemas! See on provokatsioon!

Elu24
Copy
Kanal 2 saate Teletop salvestus. Saatejuhid Mart Normet, Mart Juur, Peeter Oja. Külalised Tuuli Roosma ja Erik Moora.
Kanal 2 saate Teletop salvestus. Saatejuhid Mart Normet, Mart Juur, Peeter Oja. Külalised Tuuli Roosma ja Erik Moora. Foto: Konstantin Sednev

Kellakeeramise ja hiljutise piirangutevastase protesti tuules tuli näitleja Peeter Oja välja humoorika üleskutsega. Hulk Eesti tuntud inimesi täiendas seda veelgi absurdsemate ettepanekutega.

«Tähelepanu!» kuulutas Peeter Oja eile Facebookis. «Laupäeva öösel vastu pühapäeva keeratakse kella tund aega edasi. Kellakeeramist pole olemas! See on provokatsioon! Meid tahetakse kontrollida! Mõelge oma peaga!»

«Sel pühapäeval toimub üle-eestiline tagumise käiguga autode rongkäik,» pakkus ta välja lahenduse unerežiimivastasele kuriteole ning lisas: «Keerame kella tagasi – vägisi!» Ajakirjanik Mirko Ojakivi märkuse järel täiendas Oja postitust ka viimasel ajal levinud meeldetuletusega: «NB! Palun jagage!»

«Süvariik edastab viimasel ajal väga segaseid sõnumeid,» täiendas endine siseminister Andres Anvelt seda iroonilise teooriaga. «Sain peaministrist just aru, et aeg pannakse täiesti seisma ning suveaega üldse ei tule!»

«Ise tean, millal ära keeran!» teatas Astrid Kannel kindlameelselt. «See on süsteem!» pakkus Margus Saar. «Ma räägin!» kirjutas Jürgen Ligi tagasihoidlikumalt, kui tavaliselt. «Aeg on sotsiaalne konstruktsioon!» lisas aga Imelise Teaduse toimetaja Madis Aesma olulise fakti.

1600 korda jagatud postitust kommenteeriti palju ning inimesed mõtlesid välja veelgi hullumeelsemaid ja naljakamaid teooriaid.

TÄHELEPANU, TÄHELEPANU! Laupäeva öösel vastu pühapäeva keeratakse kella tund aega edasi. Kellakeeramist pole olemas!...

Posted by Peeter Oja on Kolmapäev, 24. märts 2021
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles