Koroonaosakonnast välismeediasse sattunud Trafficu liikmed: väidetakse, et oleme valitsuse palgatud näitlejad (2)

Elu24
Copy
Silver Laas ja Joonas Mattias Sarapuu.
Silver Laas ja Joonas Mattias Sarapuu. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Trafficu solist Silver Laas tegi paari nädala eest Instagrami postituse, kus teatas, et otsustas koos bändikaaslasega Ida-Tallinna keskhaigla koroonaosakonda abiks minna. Nüüdseks on lugu jõudnud ka välismeediasse.

Ilta-Sanomat avaldas 20. märtsil põhjaliku loo sellest, milline olukord Eestis koroonarindel valitseb. Sõna said ka Trafficu solist Silver Laas ja klahvpillimängija Joonas Sarapuu, kes otsustasid märtsi alguses haiglapersonalile appi minna.

Mehed rääkisid intervjuus, et neil sai tegevusetusest lõpuks kõrini. «Tahtsin midagi kasulikku teha. Ka diivanil lesimine käis juba närvidele, sest pidev kontsertide tühistamine on ju masendav,» selgitas Laas otsuse tagamaid. 

Sarapuu sõnul vastavad tõele uudised haiglate täitumisest ja meditsiinipersonali pikkadest tööpäevadest. «Ise selle sees olles mõistame, et haiglatöötajad annavad endast absoluutselt kõik,» lisas Laas. 

Muusikud avaldasid, et siiani on tagasiside olnud pigem positiivne, kuid on ka neid, kes arvavad, et tegu on pettusega. «Väidetakse, et oleme valitsuse poolt palgatud näitlejad, mutrid propagandamasinas. See on muidugi kurb,» tunnistas Laas.

Nende põhilised ülesanded haiglas on eri analüüside viimine laborisse ning muud jooksvad tööd – patsientidele riiete toomisest meditsiinitarvikute kastide sorteerimiseni.

Laas kirjutas sotsiaalmeedias, et muusikud on teinud haiglaga kokkuleppe olla meditsiinitöötajatele abiks vähemalt seni, kuni olukord laheneb.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles