POMMUUDIS TV3-le tehti pommiähvardus, majast evakueeriti 30 inimest

Elu24
Copy
Töötajad jagasid Faccebookis videosid toimuvast.
Töötajad jagasid Faccebookis videosid toimuvast. Foto: Kuvatõmmis

Kolmapäevase õhtuprogrammi eel ilmus «Duubli» Facebooki video, kus telerahvas oli hoopis õue kogunenud. Saatejuhid kommenteerisid toimuvat lõbusalt, saabunud politsei aga tõendas olukorra tõsidust. Sama ähvarduse said ka Kanal 2 ja ETV.

Algsel videol võis näha, kuidas teleinimesed valguvad õhtuhämaruses tänavale. Esimene selgitus toimuvale oli TV3 loomejuhi Urmas Liivi kommentaar video all. «Pommiähvardus,» kirjutas ta lakooniliselt.

«TV3-le tehti pommiähvardus,» kinnitas «Duubel» tänavalt järgmises Facebooki otseülekandes. «Duubli» praegused saatejuhid Joel Ostrat ja Jarek Kasar kommenteerisid live-videos lõbusalt toimuvat, meenutades söömata jäänud burgereid.

Olukord kujunes aga nii tõsiseks, et hilisemal klipil on näha, kuidas politsei evakueerib inimesed täielikult. Samuti lahkusid töötajad autodega maja juurest. Hiljem kinnitas Kasar «Duubli» Instagrami lugudes, et olukord on tõsine. «Minu elus pole sellist asja olnud, šokk on suur,» selgitas räppar.

Ähvardati ka teisi meediamaju

«Täna kella 19.10 paiku tehti pommiähvardus ETV, Kanal 2 ja TV3 hoonetele,» kinnitas PPA pressiesindaja Elis Marii Viltsin. «TV3 majast evakueeriti ligi 30 inimest, pommigrupp kontrollis maja üle ning ohtu ei tuvastatud.»

Viltsini sõnul kontrolliti ka Kanal 2 ja ETV hooneid, kuid ohtu ei tuvastatud. «Reageerime alati sellistele teavitustele viivituseta ja suurte jõududega,» kinnitas operatiivjuht Valter Pärn. «Kui võimalik oht on mitmes kohas, siis saadame ka patrullid ohustatud kohtadesse samaaegselt. Politsei tegeleb praegu ähvarduse tegija tuvastamisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles