PILDID JA VIDEO Turulkäijate toidu peal elav ahvipärdik peab minema õige pea dieedile

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Ülekaaluline ahvipärdik Godzilla.
Kuvatõmmis videost. Ülekaaluline ahvipärdik Godzilla. Foto: MSN

Tais turuelu nautiv ahv nimega Godzilla elab elu täiel rinnal. Edasi-tagasi voorivad inimesed aga aina söödavad teda ning paistab, et õige pea peab minema pärdik hoopis dieedile. 

Tais turuleti külge aheldatud ülekaaluline ahv lahutab lisaks oma omanikust turumüüjale ka turistide meelt, kes ahvile kõike head ja paremat pakuvad. Kolmeaastast primaati nimega Godzilla nähti märtsikuu alguses Bangkokis Min Buri linnaosas turumõnusid nautimas. Külastajad tunglesid putka ümber ja muudkui üritasid talle maiustusi pakkuda, kirjutas MSN ja jagas videot ahvist.

Liibuvat t-särki kandvast ahvist on saanud lausa turistimagnet. Poepidaja Manop ütles, et ta võttis Godzilla oma hoolealla, kui eelmine omanik ta maha jättis. Naise sõnul, ta toidab ahvi korralikult ja kohtleb teda hästi, kuid pole suutnud iendiselt tema kaalu kontrolli alla saada. «Päästemeeskond leidis Godzilla, kui ta oli alles väike. Kuna ta kasvas üles inimeste toidu peal, siis ei tea ta, kuidas loodusest üksi toitu leida,» rääkis omanik.

Kuvatõmmis videost. Ülekaaluline pärdik nimega Godzilla turul. Elu24 kollaaž.
Kuvatõmmis videost. Ülekaaluline pärdik nimega Godzilla turul. Elu24 kollaaž. Foto: MSN

Godzilla kaalub nüüd üle 20 kg ja on kuskil 10-15 aastat vana, täpset vanust omanik öelda ei osanud. Manopi sõnul teeb ta ahv harjutusi iga hommik, kuid hoolimata pingutustest, on ta endiselt paksuke. Samuti ei meeldi Godzillale, kui teda võõrad puudutavad, sest ta hakkab lausa metsikult käituma, kui see inimene talle meele järgi ei ole. «Ma Godzilla tavaliselt endaga turule kaasa, sest saan tal siin silma peal hoida. Mulle ei meeldi mõte sellest, et ta on üksinda kodus, sest ta läheb seal stressi,» tõdes naine.

«Paljud inimesed annavad Godzillale snäkke, kuid ta võtab söögi vastu vaid neilt, kes talle meeldivad. Ta on väga tujukas ja võib vihastada, kui see inimene talle ei meeldi,» rääkis Manop. Kui makaagid kaaluvad tavaliselt kaheksa kuni kümme kilo, on Godzilla oma kaalult juba poole võrra liigikaaslastest üle. Tule tõdeda, et pärdikul on ideaalkaaluni veel pikk maa minna. 

Kuvatõmmis videost. Ülekaaluline pärdik nimega Godzilla turul. Elu24 kollaaž.
Kuvatõmmis videost. Ülekaaluline pärdik nimega Godzilla turul. Elu24 kollaaž. Foto: MSN
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles