Neljapäevast, 1. aprillist lisanduvad Eesti televaatajate valikusse kaks uut telekanalit – Duo 3 ja Duo 6. Duo3 on kanalite loetelust leitav Sony Channeli positsioonilt ning Duo 6 Sony Turbo omalt.

 

«Mõlema telekanali programm on meelelahutuslik ning sisaldab tipptasemel produtseeritud rahvusvahelist sisu. Duo 3 edastab programmi põnevuse ning krimisarjade fännidele. Duo 6 on unikaalne telekanal Eesti telemaastikul, kuna näitab kvaliteetset komöödiat ja huumorit hommikust õhtuni,» teatab Duo Media Networks.

«Kurjuse kannul»
«Kurjuse kannul» Foto: Duo Media Networks

Mõlema kanali programmist leiab nii meie televaatajatele juba tuttavaid sarju kui ka esmakordselt Eesti tele-ekraanidele jõudvaid rahvusvahelisi menukeid.

Krimirohke Duo 3 pakub muu hulgas vaatamiseks põnevussarju «Kurjuse kannul» («Criminal Minds»), «Ameeriklased» («The Americans»), «Viimane hoiatus» («Burn Notice»), «Manifest» («Manifest»), «Rizzoli ja Isles», «Grantchester».

«Kuidas ma kohtasin teie ema»
«Kuidas ma kohtasin teie ema» Foto: Duo Media Networks

Meelelahutuslik ja kergemat kaasaelamist pakkuv Duo 6 programm on täis erinevaid komöödiasarju: eetrisse jõuavad «Kuidas ma kohtasin teie ema» («How I Met Your Mother»), «Nanny» («The Nanny»), «Õnnelikult lahutatud» («Happily Divorced»), «Ema» («Mom»), «Seinfeld», «Kaks ja pool meest» jpt.

Mõlemad telekanalid on nähtavad ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy