Kahe tütre ema Grete Griffin unistab ka pojast: me proovime veel ühe korra

Elu24
Copy
Eestlanna Grete Griffin koos oma abikaasa Robert Griffin III'ga ning nende kahe tütrega.
Eestlanna Grete Griffin koos oma abikaasa Robert Griffin III'ga ning nende kahe tütrega. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @rgiii

Aastaid tagasi Floridasse kolinud Grete Griffini ja elukaaslase Robert Griffini peres kasvab kaks tütart. Kuigi Grete on ütlemata õnnelik ka tütarde emana, ei kustu lootus, et nende peres võiks sirguda ka pisike poiss. 

Grete Griffin andis oma Instagrami jälgijatele võimalus temalt üht-teist küsida. Gretelt uuriti, mis on parim osa tüdrukute emaks olemise juures ja mainiti ka ära, et ta on imeline ema. «Ma hindan seda kõrgelt. Ausalt öeldes on kõik selle juures parim osa. Nad on nii armsad, et seda on raske isegi kirjeldada,» kirjutas Grete Instagrami loos ja jagas pilti koos tütardega. 

Muidugi huvitas Grete jälgijaid ka see, et kas nad ka poja saamisele on mõelnud. «Jaa! Me proovime veel ühe korra, lihtsalt mitte praegu,» kirjutas kaunis ema. Grete jagas pilti ka peost, mil selgus nende kõige pisema lapse sugu. Kuigi paaril oli käes sinistes toonides õhupall ja Gretel seljas helesinine kleit, täitus tuba õige pea roosa konfettiga ja lapsevanemad said teada, et saavad tütre. 

Vaata ka toredat pilti Gretest, Robertist ja nende tütardest Gloriast ja Gameyast! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles