VALLATU VIDEO ⟩ Lauljatar Lizzo tõmbas end pesu väele ja andis teada, et on vallaline!

Elu24
Copy
Lizzo, 2020.
Lizzo, 2020. Foto: Isabel Infantes/PA/Scanpix

Ameerika lauljataril Lizzol (32) on seljataga edukas aasta, kuid nüüd teatas ta sotsiaalmeedias, et läks oma kallimast lahku. 

2019. aastal kandideeris Lizzo kaheksale Grammy auhinnale ning noppis lausa kolm võitu. Möödunud aasta hittlugude eest ta paraku auhindu ei võitnud, kuid nii mõnedki neist jõudsid edetabelitest kõrgetele kohtadele. Lizzo repertuaari kuuluvad lood «Truth hurts», «Good As Hell» ja «Juice», mida kõiki on vaadatud ja kuulatud Youtube'is miljoneid kordi. 

Naine postitab Instagrami sageli pilte, mille mõte on näidata, et ta armastab end täpselt sellisena, nagu ta on. «Ma arvan, et minust oleks laisk öelda, et ma olen praegu kehapositiivne,» rääkis Lizzo Vogue'ile. «See on lihtne. Ma tahaksin olla kehanormatiivne. Ma tahan oma keha normaliseerida,» sõnas ta. 

Paistab, et muusik ei lase end lahkuminekust heidutada ja teatab mustas pesus poseerides, et on «VALLALINE ?». «Mitte kauaks,» vihjati kommentaariumis. «Issand, ma armastan seda naist» ja «kuninganna» kirjutasid teised kommenteerijad. 

Vaata videot, milles Lizzo enesekindlalt oma keha näitab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles