VIDEO ⟩ Colorado poetulistamises kaotas elu politseinik, kes oli seitsme lapse isa

Inna-Katrin Hein
Copy
51-aastane politseinik Eric Talley, kes hukkus Colorados Boulderis toidupoes aset leidnud tulistamises
51-aastane politseinik Eric Talley, kes hukkus Colorados Boulderis toidupoes aset leidnud tulistamises Foto: Boulder Police Department/VIA REUTERS/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Colorados Boulderis asuvas toidupoes toimus eile tulistamine, milles hukkus kümme inimest. Nende seas oli ka politseinik Eric Talley, kelle peres kasvab seitse last.

51-aastane Talley oli esimene sündmuskohale saabunud politseinik, kes sai siis tulistajalt kuuli ja hukkus, teatab eu.usatoday.com. 

Politseiniku isa Homer Talley sõnul üritas ta poeg saada politseis kontoritööd, et mitte ohuga enam otseselt kokku puutuda ja pühendada rohkem aega oma perekonnale.

«Ta õppis politseidroonide instruktoriks, et minna üle sellele tööle, sest pere oli tema jaoks kõige tähtsam. Tema seitse last on nüüd isata, neist noorim on seitsmeaastane,» lisas hukkunu isa.

Boulderi politsei leinab surnud kolleegi Eric Talleyt. Kohalik politseijuht Maris Herold sõnas, et esimesena sündmuskohale jõudnud Talley käitus sangarlikult, kui üksinda tulistajale vastu astus.

Kolleegid avaldasid Twitteris Talleyle järelehüüde: «Puhka rahus, ohvitser Eric Talley. Sinu teeneid ei unustata kunagi».

Kuvatõmmis Boulderi politsei järelehüüdest Twitteris hukkunud kolleegile, 51-aastasele Eric Talleyle.
Kuvatõmmis Boulderi politsei järelehüüdest Twitteris hukkunud kolleegile, 51-aastasele Eric Talleyle. Foto: Reuters/AP/Scanpix

Boulderi massitulistamine on USAs nädala jooksul juba teine verine rünnak.

Möödunud nädalal hukkus Atlanta tulistamises kaheksa inimest. Selles teos esitati süüdistus 21-aastasele Robert Aaron Longile. Politsei sõnul ei olnud tegemist terrorirünnakuga, vaid mehel on pornosõltuvusest tingitud pidev närvipinge, mis sundis teda relva haarama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles