MIS AJASTU? ⟩ Liis Lemsalul ja Stefan Airapetjanil on valmimas üks eriti tuus muusikavideo

Elu24
Copy
Myhits Live: Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan.
Myhits Live: Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan. Foto: Remo Tõnismäe

Kuna piirangud on karmid ja laval esineda ei saa, siis on artistide jaoks suurepärane aeg teha uut muusikat ning töötada muusikavideote kallal. Seda teed on läinud ka Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan, kes parasjagu usinalt muusikavideot filmivad. 

Märtsi alguses andsid andekad muusikud Liis Lemsalu ja Stefan Airapetjan välja loo «Doomino». Lühikese ajaga on võitnud värske singel paljude Stefani ja Liisi fännide südamed ja saanud rohkelt positiivset vastukaja. Esimest korda toodi «Doomino» lavalaudadele «Eesti Laul 2021» finaalsaates. 

Kui seni on saanud muusikahuvilised kuulata lugu vaid sõnadega video saatel, siis õige pea valmib sellele ka korralik muusikavideo. Video avalikustatakse 30. märtsil. Võtetel tehtud fotode põhjal võib öelda, et tõotab tulla kihvt video. 

Artistide jagatud fotodel on näha, kui usinalt käivad ettevalmistused ilusalongis. Kuigi ei Liis ega Stefan ei ole täpsustanud, mis on muusikavideo teema, paistab, et minnakse ajarännakule. Vihjeks võib olla moeajakirja Siluett 1974. aasta väljaanne, mis on pildil Liisil käes.

Vaata, kui head tööd on Liisi ja Stefani stilistid teinud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles