ÜLLATAV VABANDUS Korterielanik jättis kirja naabritele, kelle igaöised asjatamised ta und häirisid

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: TikTok/ Victoria Huneidi

Unepuuduse all kannataval naisel sai küllalt, kui ülakorruse naabrid muudkui iga õhtu asjatasid ja kogu triangel näis lõputu. Olukord sai aga igati mõistliku lahenduse. 

«Mu naabrid on vanainimeste asja juba neli päeva valjult teinud ja ma tõesti ei tahtnud olla see naaber, aga ma libistasin täna hommikul neile ukse alt kirjakese,» kirjutab unetu naine TikTokis. Kirjakeses palus naine ülemistel naabritel voodi seinast eemale lükata, sest igapäevase müra tõttu pole tal õnnestunud sõba silmale saada. 

Kerge naljaga kirjutatud kirjas täpsustas korterielanik, millist lärmi ta iga õhtu kuuleb: oigamist, voodi rammimist vastu seina ja pauke. Selleks, et kiri ebaviisakalt välja ei kukuks, lisas naine kirjale ka tänusõnu, südameid ja naerunägusid. Sellega teenis ta ära ka mõistva vastuse. 

Piinlikkuse vältimiseks vastas naaber omakorda kirjakesega, milles lubas teinekord vaiksemalt võtta. Kirjaga oli kaasas ka kohvipoe 50-dollarine kinkekaart, et naaber saaks hoolimata unetutest öödest tegus olla. «Valjult naabrilt unisele naabrile,» seisis kirja lõpus. Paistab, et asju õnnestub lahendada ka igati sõbralikult ja naabrid ei peagi vaid aina vägikaigast vedama!

@victoriahuneidi29

ik it’s spelled noise it was too early #fyp #starbucks #OverShareInYourUnderwear

♬ Gypsy Woman (She's Homeless) - Basement Boy Strip To The Bone Mix - Crystal Waters

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles