KOHUTAV Saatuslik õnnetus õhupalliga põhjustas 8-kuuse beebi surma

Elu24
Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Kaheksa-kuune beebi suri lämbumise tõttu, kuna mässis endale õhupalli paela ümber kaela. 

Inglismaal, Salfordis elava pere pesamuna Malaysia Kaylia Lamour sai võrevoodis olles kätte lähedal asunud õhupalli paela ning kahjuks suutis ta selle endale ümber kaela sõlmida. Laps suri lämbumise tagajärjel, kirjutab Independent.

Koroner Alan Walsh kirjeldas juhtunut kui asjaolude traagilist kokkusattumust. Ta lisas, et lahkunud beebi vanemad Jackenson Lamour ja Brandy Kimberley Harvey olid ideaalsed lapsevanemad. Lapse surm pandi kirja õnnetusjuhtumina. 

Saatuslik õnnetus juhtus 22. veebruaril. Lapse isa oli tol päeval tööl ja ema pani ta seniks võrevoodisse, kui ise alumisel korrusel nõusid pesi.

Peatselt sai naine aru, et laps ei tee üldse häält. Kui ta tuppa tormas, leidis ta lapse lämbunult. Ta kutsus kohe parameedikud, kes tegid kõik endast oleneva, et laps uuesti hingama hakkaks, kuid nende pingutused ei kandnud paraku vilja. 

Juhtumit uuris ka politsei ja nende andmetel ei leitud selle juures midagi kahtlast. 

«On oluline mõista, et see oli Malaysia vanemate jaoks tohutu tragöödia ja ma ei väsi kordamast, et nad olid talle tõesti väga headeks vanemateks,» lisas koroner. «Keegi ei oska selliseid õnnetusi oodata, aga neid juhtub. Olgu see teiste vanemate jaoks õppetunniks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles