TALVINE VIDEO ⟩ Soomes Eurovisioonile pürginud Laura Põldvere üllatab uue looga

Elu24
Copy
Laura Põldvere.
Laura Põldvere. Foto: Instagram / @laurapoldvere

Soome Eurovisioonil osalenud Laura Põldverel on oma kuulajatele varuks mõnus lugu «Don't Die With The Music In You».

Lugu on pärit Laura üheksandalt albumilt «9 elu». Loo muusikavideo filmiti Lapimaa lummuses ning see on visuaalne epiloog Laura pool aastat kestnud teekonnale Soome Eurovisiooni radadel.

Laura jaoks on loo sõnum olulisem kui kunagi varem. «Kui seda 2019. aastal koostöös Soome autoritega kirjutama asusime, oli selle lüürika sees peidus sõnum iseseisvumisest ja raskustest ülesaamisest. Tänaseks on need sõnad saavutanud täiesti teise tasandi ja mõõtme. Saabunud kevad on keerulisem kui kunagi varem, kuid esimest korda paistab selle teekonna lõpus lootusekiir,» mõtiskleb Laura.

Meloodilise loo «Don't Die With the Music In You» autorid on Janne Hyöty, Jessica Hyöty, Christian Jansson, Johannes Lõhmus ja muidugi Laura ise. Lisaks on loo visuaalne külg omamoodi repriis Laura selle kevade olulisemasse hetke – Soome Eurovisiooni lauluvõistluse, «Uuden Muusikiin Kilpailu» finaali.

«Ma olen üliõnnelik, et saan nende kaadritega jutustada sellest, kuidas kulgesid mu päevad peale võistlust. Tahaksin tänada kõiki, kes mulle kaasa elasid ja öelda suur aitäh Soomele selle imelise teekonna eest,» räägib Laura, kes on figureerinud muusikamaailmas nii džäss-, eksperimentaal- kui ka popartistina. Viimasena lausa niivõrd edukalt, et temast on saanud möödunud aastakümne enim mängitud artist Eesti raadiojaamades.

Laura on välja andnud 10 albumit, võitnud Eesti Muusikaauhindade naisartisti tiitli ning esindanud Eestit Eurovisioonil kaks korda. Laura osales selle aasta veebruaris Soome suurimas, 1,9 miljoni vaatajaga telesõus «Uuden Musiikin Kilpailu», kus saavutas 300 artisti hulgas seitsmenda koha. Sel talvel tõi ta kuulajateni uue virtuaalse kontserdi projekti digilaura.com.

Kuula Laura Põldvere uut lugu ning naudi talvist muusikavideot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles