Helena Klaar Anu Saagimi koledatest kommentaaridest: palu vabandust, kas see on raske? (1)

Elu24
Copy
Helena Klaar «Rannamaja» teises hooajas.
Helena Klaar «Rannamaja» teises hooajas. Foto: TV3

Tõsielustaar Helena Klaar võttis esimest korda sõna bravuuritar Anu Saagimi julmade kommentaaride kohta. Kuigi Saagim on öeldu eest ühismeedias juba ammu nahutada saanud, kiskus selle teema taas üles Sky portaali värske intervjuu.

Sel korral pöördus «Rannamajast» tuule tiibadesse saanud tõsielustaar Instagramis oma fännide poole. «Ma olen seda tahtnud unustada, alla suruda, ma pole sellest rääkinud. Olen lihtsalt eluga edasi läinud, sest mul on ükskõik, mida keegi arvab,» põhjendas Helena Klaar vaikust.

Äsja tuli Sky portaal aga välja intervjuuga, kus Birgitte Susanne Hunt usutles Anu Saagimit just talle osaks saanud kriitika teemal. Kuigi intervjueeritav vabandas möödaminnes ühe eksimuse kohta, kommenteeris Saagim jätkuvalt Helena näonahka ja «Rannamaja» seiklusi.

Enam ei jaksa

«Helena Klaar, ma palun sinu ees avalikult vabandust, et ma tegin haiget nii sulle kui kõikidele teistele noortele, täiskasvanutele, lastele,» andis Helena bravuuritarile näite, kuidas ta võinuks vabandada. Intervjuu kulges aga hoopis teisiti.

Helena võttis Saagimi kohta Instagramis sõna.
Helena võttis Saagimi kohta Instagramis sõna. Foto: Kuvatõmmis

«Saagim hakkas hoopis rääkima, kuidas keegi solvas teda kuskil poes ja ta arvas, et see olen mina. Jah, selle eest palus ta vabandust,» kirjeldas Helena. 23-aastase tõsielustaari arvates üritas Saagim end muus osas aga hoopis süüst puhtaks pesta.

«Miks sa pead üldse rääkima sellest? Kas sa tahad end jälle millegi arvelt puhtaks pesta?» päris Helena Saagimi poole pöördudes. «Minul ei ole endale vaja seda vabandust, vaid teiste jaoks,» sõnas ta. Nimelt puudutas Saagimi sõnavõtt paljusid noori, kes aknega maadlevad.

«Saada kas või postiga kiri, kirjuta e-mail'iga üks lause: palun vabandust, Helena!» pani tõsielustaar bravuuritarile südamele ja lisas: «Kas see on raske?»

«Reaalselt, käed värisevad,» kirjeldas ta oma ärritust. «Te saate aru, et ma olen närvis. Nüüd tuli see piir, kus ma enam ei suutnud vait olla.»

Mõne kuu eest Õhtulehe «Klatšiminutite» eetris Helena kohta tehtud kommentaarid šokeerisid paljusid. Need tekitasid Saagimile sotsiaalmeedias paksu pahandust ja paisusid suureks skandaaliks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles