Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

VIDEO ⟩ Vene paarike murdis kinno sisse, sõi kõhu täis ja asus kinotoolidel asjatama

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Instagram/Kinograd

Venemaa paarike murdis öisel ajal Peterburi kinoteatrisse, et nautida kinomõnusid ilma kaaskülastajateta. Hämaras kinos valiti välja meelepärased söögid-joogid, ning seati end mõnusalt sisse. Natuke ehk isegi liiga mõnusalt. 

Videos on näha, kuis paarike Peterburi kaubanduskeskuses asuvas Kinogradi kinos end väga vabalt tunneb. 15. märtsil vallatus meeleolus kinno tunginud paar valas välja joogid ja kinoistmetel hakati oma «filmi» lavastama. Mida armunud aga ei teadnud, oli see, et nende ulakused jäädvustati kõik turvakaameral, kirjutab Daily Star. Paaril aga vedas, sest neil õnnestus hommikul turvatöötajate märkamata kinost välja hiilida.

Kino pressiesindaja sõnul koristas paar enne lahkumist lugupidavalt enda järelt ära, kuid mitmed, kes videosalvestust nägid, tõstatasid hoopis kaubanduskeskuse turvalisust puudutavaid küsimusi.

Kohaliku meedia sõnul tahtis kino neile pakkuda isegi pileteid spetsiaalsele kinoseansile, kuna nad olid enne lahkumist niivõrd mõistvad ja jätsid maha laitmatult puhta kinosaali. See vihastas aga inimesi Instagrami kommentaariumis veelgi rohkem, kelle sõnul peaksid ametivõimud noori ennekõike karistama, kui rumaluste eest premeerima. 

Vaata turvakaamera videot noorte vallatust kinoööst!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles