MAASIKAMAITSELINE! ⟩ Prantsusmaa politsei avastas suures koguses «narkootikume», mis osutusid hoopis millekski muuks

Elu24
Copy
Politseinike leid, mis osutus jahvatatud maiuseks.
Politseinike leid, mis osutus jahvatatud maiuseks. Foto: -/AFP/Prefecture de Police/Scanpix

Prantsuse politseid valdas rõõm ja uhkus, kui Pariisi tänavatel arestiti suures koguses «narkootikume». Politseinike üllatuseks selgus aga ekspertiisi käigus, et kahtlane aine polnud sugugi see, milleks seda algselt peeti.  

Prantsuse politsei andmetel viidi Pariisi tänavatel läbi narkoreid, mille käigus avastati miljoni euro väärtuses ecstasy't.

Politseiametnikud jagasid rõõmusõnumeid Twitteris. Seal tähistati, et suur kogus narkootikume arestiti, mistõttu ei jõudnud need Pariisi elanikeni. Säutsuga jagati ka fotot ainetest, mis õnnestus narkoparunitelt tabada. Näilist edu nimetati lausa «vilja kandvaks uurimiseks».

Oh seda üllatust, kui selgus, et roosa pulber oli tegelikult lihtsalt jahvatatud maiustused. Täpsemalt oli tegu maasikamaitseliste Haribo kummikommidega, mis on Prantsusmaal väga populaarsed, kirjutab The Independent

Toksikoloogi andmetel leiti, et «korteris arestitud pulber oli neutraalne pulber, mis ei langenud ei narkootiliste ega mürgiste ainete alla». Sellest hoolimata ootab reidi käigus vahistatud kahtlustatavat endiselt süüdistus selle eest, et tal olid varastatud mobiiltelefonid ja ecstasy-tablettide valmistamiseks kasutatav masin.

Senini on jäänud selgusetuks, miks peeti pulbrit narkootikumideks ning miks kommid üldse jahvatatud olid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles