FÄNNID PAHASED ⟩ Miljardärist Kylie Jenner palus fännidelt abi, et tasuda jumestaja haiglakulud

Elu24
Copy
Kylie Jenner.
Kylie Jenner. Foto: ANGELA WEISS/AFP/Scanpix

Tõsielustaar ja suunamudija Kylie Jenner (23) vihastas välja paljud oma fännid, kui palus Instagramis abi, et tasuda õnnetusse sattunud jumestaja haiglakulud. 

Kylie Jenneri jumestaja Samuel Rauda sattus raskesse õnnetusse, mistõttu ootasid tasumist suured ravikulud. Vajaliku summa kokkukogumiseks küsis tõsielustaar abi oma fännidelt.

Jenner jagas Instagramis annetuskontot ja pöördus oma jälgijate poole. «Et jumal vaataks sinu järele ja kaitseks sind. Võtke kõik hetk, et palvetada Sami eest, kes sttus nädalavahetusel raskesse õnnetusse,» kirjutas Jenner praeguseks kustutatud postituses. 

Jumestaja pere algatatud annetuslehel selgub, et mehele tehti raske ajuoperatsioon ja ravikulud on paisunud ilmatu suureks. Pere eesmärk on koguda kokku 120 000 dollarit, millest on praeguseks annetatud juba 97 000. Furoori tekitas aga see, et multimiljonär võttis vaevaks annetada vaid 5000 dollarit, samal ajal, kui tal seisavad riiulil reas hirmkallid kingad ja käekotid. 

Twitteris märkisid paljud, et kui naine tõesti hooliks, siis oleks ta saanud tasuda kas või kõik ravikulud. 23-aastasest Kylie Jennerist on saanud üks maailma nooremaid miljardäre. Loe rohkem siit: «Kylie Jenner lükkas Zuckerbergi troonilt ning on noorim miljardär läbi aegade». 

«Kujutage ette, et sa oled miljardär, kes teenib päevas 450 000 dollarit, kuid sa pole valmis tasuma 60 000 dollarit, et oma sõbra elu päästa,» kirjutab üks ameeriklane Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles