VIDEO Telerist poolpaljast Nechayevat näinud Madli Vilsar põrutab: kui seal oleks Seidi või Ada olnud, siis... (2)

Elu24
Copy
Elina Nechayeva esitas duši all «Ringvaate» vaatajate lemmiklaule.
Elina Nechayeva esitas duši all «Ringvaate» vaatajate lemmiklaule. Foto: Kaader saatest/ETV

«Ringvaade» palus möödunud nädalal vaatajatel kirjutada, millised on nende lemmiklood, mille järgi duši all lõõritada. Oma lemmikud valis nende seast ka Elina Nechayeva, kes laulud tele-eetris ära proovis! Ilmatüdrukuna kiusamist talunud Madli Vilsaril oli videot nähes aga mõttes vaid üks.

«Kui seal oleks nüüd Seidi või Ada olnud, siis oleks litsakas beib paljastavates riietes ekraanil tsirkust teinud, sest nad pole ooperilauljad ja teatris näitlejad. Aga praegu on huumor ja fun (lõbu – toim) onju! Mis ühele lubatud, see teisele mitte!» kirjutas Instagramis Miss Estonia 2011 ja endine «Reporteri» ilmatüdruk Madli Vilsar.

Madli Vilsar rääkis Elu24-le täpsemalt, mida ta öeldu all silmas pidas. Uurisime Vilsarilt, kas ta usub, et eelmisel nädalal puhkenud «Duubli» draama tekkis just sellest, et Adat ja Seidit seostatakse tõsielusarjaga «Rannamaja». «Absoluutselt. Oleks tehtud nalja näiteks kellegi laulja üle, oleks kindlasti vabandatud või jäetud üldse (sketš) sellisel kujul tegemata,» vastas ta.

Vilsar juhtis tähelepanu kaksikmoraalile, mida ta märkas. «Samamoodi, kui laulja või näitleja teeb pesu- või bikiinipildi, on see «vau, kui kena». Paneks keegi, kellel pole sellist staatust, sama pildi üles, oleks ta kohe hambus kui litsakas ja paljastav,» räägib eksmiss.

Kui küsisime Vilsarilt, kas missid on ühiskonna silmis tõsielustaaridega umbes samal pulgal, on ta veendunud, et nii see pole. «Ilmatüdruk oli paljude arvates vanasti keegi, kelle üle võib nalja visata,» meenutab naine, kes on kunagi ilmatüdruku ametit pidanud.

«Nechayeva on super-hot naine ja meeletult andekas, aga ma võin kihla vedada, et oleks näiteks mingi ilmatüdruk, kellel ka ilus hääl, seal duši all trikoos laulnud ja endale vett peale lasknud, oleks ta maatasa tehtud,» kinnitab Vilsar.

«Rahva poolt on meil siin väga teistmoodi, kuidas tõsielustaarid peksa saavad autoriteetide poolt, aga muidugi on meie tõsielusaadete tase ka madalam,» tõdeb Vilsar ja toob näiteks, kuidas Ühendkuningriigis kaasati tõsielustaar mainekasse vaimse tervise kampaaniasse. «Lihtsalt kurb, kui ühed naised, kes teevad oma asja, materdatakse maha, aga teistele kiidetakse takka. Ilusad toredad naised kõik,» tõdeb Vilsar.

«Ringvaate» meeskonnale ega Elina Nechayevale tal etteheiteid ei ole. «Oleks lihtsalt see keegi teine olnud, oleks see klipp maatasa tehtud ning labaseks ja litsakaks tituleeritud. Eriti kui oleks olnud meelelahutaja mingist muust valdkonnast, mida nii ägedaks ei peeta. Ma ei usu, et ükski naine vääriks vähem austust, sest sulle ei meeldi tema meelelahutusmaastik või hobi,» lõpetab Vilsar.

Kokku pakuti «Ringvaate» meeskonnale välja lausa 74 lemmiklugu, millest valiti välja esiviisik. Laulude popurriist tegi oma valiku Eesti eurolaulik ja ooperilaulja Elina Nechayeva, kes laulud duši all sisse laulis, seljas tumesinine trikoo ja mikriks dušipea.

1. Sõnajalad - «Tulge kõik» - 15 häält
2. Vaiko Eplik - «Soorebased» - 14 häält
3. Kuldne Trio - «Pese mu selga» - 12 häält
4. «Laul hommikuvõimlemisest» («See on sest, et tõusen vara») - 10 häält
5. Valter Ojakäär - «Rannakolhoosis» - 8 häält

Vaata videot, mis Vilsari mõttelennu algatas!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles