Peatselt jõuab filmilevisse draama «Four Good Days» («Neli head päeva»), mis esilinastus vahetult enne pandeemia puhkemist Sundance'i filmifestivalil. Selle peaosades on Mila Kunis ja Glenn Close.

Film räägib ema ja tütre suhtest ning ühisest katsumusest tütre narkosõltuvusega võitlemisel. Mila Kunisest saab draamas USA vaesemaid piirkondi kimbutava opioidikriisi nägu: metamfetamiinist räsitud noor naine, kelle probleemid on talle lagunevate hammaste ja haavanditena näkku kirjutatud.

Kunise karakteri puhul on seestõttu suur rõhk grimmil. Glenn Close mängib filmis ema, kes püüab tütrele igati toeks olla, põetades teda läbi võõrutusravi põrgulike esimeste päevade. Lõpuks peab ta seisma ikkagi silmitsi kurva tõsiasjaga, et keegi peale tütre enda teda päästa ei suuda – isegi mitte ema. 

Close'i jaoks on see mõnevõrra huvitav rollivalik, kuna sarnaneb tema tegelaskujule Netflixi filmis «Hillbilly Elegy», milles ta kehastab samuti narkomaani ema. Viimase rolliga kandideerib ta parima kõrvalosa Oscarile (aga ka Kuldvaarikale!).

Vaatajate ette jõuab film videoplatvormide kaudu maikuus.

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy