AHISTAMISSKANDAAL NFLi-tähe massöörist ohver: ta suunas mu kätt pidevalt...

Elu24
Copy
Deshaun Watson.
Deshaun Watson. Foto: CARMEN MANDATO/AFP

Ameerika jalgpalli supertähe Deshaun Watsoni vastu on esitatud USAs mitu ahistamissüüdistust. 

Viimane juhtum pärineb eelmise aasta detsembrist. Süüdistuse esitanud naismassöör ütles, et Houstoni Texansi mängujuht sundis teda vastu tahtmist tegema mehele suuseksi.

Massööri sõnul saatis Watson talle Instagrami kaudu sõnumi ning leppis massaažiaja kokku. Naine pidi minema Houstonis asuvasse büroohoonesse 28. detsembril 2020.

Hageja väidab, et Watson pööras end poole massaaži ajal selili, muutus agressiivseks ja sundis naise kätt pidevalt oma intiimpiirkonda mudima. Massöör tundus end ähvardatuna ja hirmununa. Jenkivuti täht oli massaaži ajal korduvalt rõhutanud, et ta võib massööri karjäärile kaasa aidata või siis selle lõpetada.

Süüdistuse koostanud jurist Tony Buzbee rääkis Instagrami kontol, et tal on Watsoni vastu koos kokku üheksa juhtumit, millest alles kolmega pöördutakse kohtu poole. 

Kahes varasemas juhtumis väidetakse, et Watson üritas massaaži ajal oma erekteerunud sugutit vastu naismassööre hõõruda.

Houstoni politsei ei kommenteerinud ESPNile, kas nad uurivad juhtunut või mitte.

Watson ise on kindel, et temalt tahetakse raha välja pressida. Loe Watsoni arvamust siit.

Mängija klubi Houston Texans ütles neljapäev, et on olukorrast teadlik. asja uurib ka Ameerika jalgpalli profiliiga NFL. Watson sõlmis hiljuti Texansiga üle 100 miljoni dollarise lepingu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles