Üleilmne rike: Facebook Messenger, Instagram ja WhatsApp olid tund aega rivist väljas

Elu24
Copy
Sotsiaalmeedia rakendused.
Sotsiaalmeedia rakendused. Foto: RITCHIE B. TONGO/EPA/Scanpix

Instagram, WhatsApp ja Facebook Mssenger rakendused tõrkusid reedel peaaegu tund aega. Suhtlusvõrgustike ja sotsiaalmeedia rakenduste osas on märgati tõrkeid ülemaailma, vahendab Independent

Veebilehekülje Downdetectori põhjal hakkasid tõrked tekkima Eesti aja järgi kell pool kaheksa õhtul. Mõnekümne minuti jooksul esitati Instagrami kohta rohkem kui 120 000 kaebust.

Facebook Messengeri ja WhatsApp rakenduste osas laekus antud veebilehele kaebusi vähem, kuid ilmselgelt oli ka nendega probleeme.

Kõik kolm rakendust kuuluvad Facebookile. Facebooki ametliku platvormi staatuse lehel oli aga kirjas, et nende rakendus on töökorras ja teadaolevalt ei ole sellel ühtegi teadaolevat probleemi. Instagramil ja WhatsAppil sarnast lehekülge ei ole. 

Twitterisse, kuhu Facebooki rakenduste probleemide osas alati joostakse, tehti Instagrami ja teise kahe rakenduse kohta ohtralt postitusi. Rakenduse üle tehti kaebusi nii USAst, Suurbritanniast, Indiast ja mujalt maailmast.

Muidugi tehti olukorra üle nalja ja postitati erinevaid meeme, mida on varemgi tehtud. Üldjuhul naljatatakse tõsiasja üle, et kui Facebooki rakendused tõrguvad, siis kõik saavad selle kohta kinnitust Twitterist, millel sarnaseid probleeme ei ole.

Eesti aja järgi umbes 20.20 ilmus Twiterisse üha enam postitusi, et rakendused on jälle töökorras. 

Sarnaseid probleeme on Facebooki rakendustel olnud varemgi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles