Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Legendaarne Bad Boys Blue esineb Tallinnas

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Bad Boys Blue
Bad Boys Blue Foto: promo

23. veebruaril astub ööklubi Apollo laval üles 80-90-ndate legend Bad Boys Blue oma programmiga «25» - 25 aastat laval, 25 aastat romantikat ja 25 aastat hitte.

Kontserdiga Tallinnas saab alguse ansambli Euroopa tuur albumi «25» toetuseks. Programmi mahuvad nii uued lood kui ka armastatud hitid varasemast ajast, mis on uue näo saanud, näiteks «You're Woman», «Lady in Black», «A World Without You», «Come Back And Stay», «Don't Walk Away, Suzanne» ja «Hungry for Love».

1984. aastal Kölnis loodid eurodisko ansambel Bad Boys Blue on oma tegutsemisaja jooksul välja andnud 30 hittsinglit ja pääsenud paljude riikide edetabelitesse.Hetkel elavad grupiliikmed Suurbritannias ja Saksamaal. Solist John McInerney, kes on korduvalt muutnud bändi koosseisu, jääb truuks oma lüürikale ja rütmilisele eurodiskole ning bändile, kes on popmuusika ajaloos jäädavalt omale nime teinud.

Veel kaheksakümnendate keskel oli Bad Boys Blue peamine konkurent kaasmaalastele Modern Talkingust. Ent erinevalt Thomas Andersist ja Dieter Bohlenist, kes kord moodustavad grupi ja siis lähevad soolokarjääri tegema, on Bad Boys Blue olnud koos juba pikki aastaid ning säilitanud kire oma stiili vastu.

Album «25» on vaba romantiline eurodisko muusika, mis toetub erksale rütmile vastuseisvalt magusale meloodiale ning on kelmika vokaalse esitusega. Kõik lood on traditsiooniliselt romantilised ja tantsulised, hingelised ja hasartsed.

Jaanuari lõpuni on pileti tavahind €12, VIP pilet €25. Edaspidi on tavapileti hind kallim! VIP piletite arv on piiratud!
Lisainfo ja VIP laudade tellimine: +372 530 00 530

Eksklusiivse show pakub ööklubi BURLESQUE ja kaasahaaravad rütmid DJ Deniss Karabljoffilt - 50/50 on vene ja välismaa muusika hitte stiilis 80-90-ndate MEGA DANCE! Eelpidu on restoranis RUMOURS, aadressil Vana-Viru 13

Märksõnad

Tagasi üles