PROBLEEMID PARADIISIS ⟩ Seksisõnumite skandaali sattunud Argo Aderi abikaasa avaldas, mis staarpaari suhtes tegelikult toimus

Elu24
Copy
Maarja Kerner-Ader ja Argo Ader EMA 2017 punasel vaibal.
Maarja Kerner-Ader ja Argo Ader EMA 2017 punasel vaibal. Foto: Mihkel Maripuu

Argo Aderi abikaasa Maarja Kerner-Ader avalikustas, et paar oli möödunud sügisel suhtepausil, kuid lapsi kasvatati siiski koos. «Sügisel oli Argol tõesti depressioon ja väga raske aeg,» tunnistab naine.

Aderite peres on kasvamas kolm väikest last. «Sünnitusjärgne depressioon ei teki ainult emadel, see võib tekkida ka isadel, aga sellest ei räägi väga keegi. Lisaks raske koroonaaeg ja nii ta läks,» kommenteerib Argo Aderi abikaasa sotsiaalmeediasse tehtud postituses Kroonikas ilmunud lugu, milles kirjutatakse, et Ader saatis naise sõbrannale seksisõnumeid, kus kurtis, et oma naine pole enam ahvatlev.

«Argo on, oli ja jääb oma lastele maailma parimaks isaks. Sellest pausist teavad meie omad inimesed,» selgitab Maarja Kerner-Ader. «Mina olen teadlik kõikidest asjadest, mis sellel ajal juhtusid ning olen kõigega rahu teinud,» lisab ta.

«Hetkel oleme Argoga koos ning tugevamad kui iial enne. Meil on nii armsad lapsed, keda kasvatada ning kelle nimel tööd teha. Eks kõigil on elus raskemaid aegu, ei ole kellelgi nii ideaalne kui instas välja näidatakse ja see ongi okei, kes ikka soovib raskusi väga jagada ... Mu hea sõbranna ütles, et nõrgad lähevad lahku, aga tugevad paarid jäävad kokku. Meie oleme koos ja õnnelikud,» kinnitab naine.

«Ärge siis Arksi hukka kohe mõistke. Minu jaoks on ta alati maailma parim mees ja selleks ka jääb!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles