Kevad äratab armastust ja toob uusi liite, mis muudavad vanu suhtemustreid. Sõprade toetus saab olema eriti oluline. 

Seekordne kevad tõotab tulla romantiline, vähemalt on selleks hinges väga suur igatsus. Nimelt kevade sündimise hetkel, 20. märtsi hommikul kell 13.37, on Päikese tugevaim aspekt lähenev ühendus Veenusega  - tähelepanu keskmes on kõik armastuse, naudingu ja iluga seonduv. Veenus on veel Kalade lõpukraadides, mistõttu armastuses ollakse tundlik ning vahel väljendub see suure igatsusena. Ent maskuliinne Päike Jääras  koos õrna feminiinse Veenusega Kalades loob dünaamilise ja magnetilise kombinatsiooni - võimalus kogeda armastust on väga suur.

Kuna Veenus on Kalade lõpukraadides, võib see ka viidata, et tuleb veel vabastada eelmise suhtega seotud tundeid. Siin leiab aset murdeline hetk - korraga vabanevad vanad mälestused ja ilmub keegi uus. Kui aga ollakse endiselt mittefunktsioneerivas suhtes, võib nüüd lõpuks tulla teha otsus. Vana suhte lõppemine on siin tugevalt seotud uue algamisega.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.