VAATA JA VÕRDLE Populaarne Jaapani mototšikk osutus 50-aastaseks meheks

Elu24
Copy

Jaapani noore mototšiki fännide suureks üllatuseks selgus, et nad jälgivad sotsiaalmeedias hoopis 50-aastast meest.

Jaapanis tegutseb motohuviline, keda tuntakse Twitteris Azusagakuyuki nime all ning kellel on sotsiaalmeedias ligi 20 000 fänni. Ta postitab tuhandetele jälgijatele pilte, kus noor jaapanlanna poseerib mootorrataste kõrval või veedab aega garaažis, vahendab Daily Star.

Kuigi põhiliselt kirjutas Azusagakuyuki sellest, kuidas ta armastab mootorratastega tegeleda, nägi ta kontol aeg-ajalt ka veidi teistsugust sisu. Näiteks jagas ta ka pilte, kus oli vannis või voodis.

Nüüd on aga selgunud, et noor mototšikk on hoopis 50-aastane mees! Pettuse paljastas Jaapani tõsielusaade, mille meeskond püüdis motohuvilise tänaval kinni ja palus tal kiivri peast võtta. Siis selgus, et kiivri all oli peidus pikajuukseline keskealine mees!

50-aastane jaapanlane töötles oma sotsiaalmeedia pilte nii, et tema fännid pidasid teda nooreks naiseks.
50-aastane jaapanlane töötles oma sotsiaalmeedia pilte nii, et tema fännid pidasid teda nooreks naiseks. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Noore jaapanlannana esinenud mees avaldas, et töötleb oma pilte FaceAppi ja PhotoShopiga. Ta näitas võttemeeskonnale isegi enda nippe ja töötlemata fotosid. Väidetavalt oli tema eesmärk anda endale naiselik välimus, sest keegi ei taha sotsiaalmeedias mingit onu näha.

Mehe foto enne pilditöötlust.
Mehe foto enne pilditöötlust. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Ta avaldas, et talle meeldis end kaunimaks muuta, kuna tema postitused hakkasid siis inimestele rohkem meeldima. Ta jätkas pettusega, kui mõisits, et saab naisena rohkem tähelepanu, ja kogus niimoodi palju fänne.

Motohuviline näitas võttemeeskonnale ka originaalpilte.
Motohuviline näitas võttemeeskonnale ka originaalpilte. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Tundub, et tegeliku identiteedi paljastamine pole aga mehe tegevust pidurdanud. Alles täna pani ta Twitterisse üles uue pildi, kus on tuhandete rõõmuks ikka seesama noor naine, kellena ta enda kontole fänne meelitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles