Naisele meelega liiga väikese kleidi kinkinud mees sai valusa õppetunni

Elu24
Copy
Naisele meelega liiga väikese kleidi kinkinud mees sai valusa õppetunni.
Naisele meelega liiga väikese kleidi kinkinud mees sai valusa õppetunni. Foto: Kuvatõmmis TikToki videost.

Internetis püüab tähelepanu Mike'i-nimelise mehe TikTokki postitatud video, kus ta tunnistab, et kinkis oma kaalus juurde võtnud naisele sünnipäevaks meelega mitu suurust väiksema kleidi. Olgu kohe öeldud, et naine ei jäänud vastust võlgu.

Enam kui 19 miljonit vaatamist kogunud TikToki videos räägib Mike, kuidas ta ostis oma naisele sünnipäevaks väga-väga ilusa kleidi, kuid naisele sobivast suurusest paar numbrit väiksema. Mees arvas, et kleit motiveerib naist. «Jätsin kleidi juurde kirja, kuidas ootan juba väga, et seda tema seljas näha,» ütles mees.

Mike ei osanud tõenäoliselt kartagi sellist reaktsiooni, mis ta naiselt sai. Ühel päeval leidis mees töölt koju tulnuna kapi pealt paki kondoome, mis olid tema jaoks ilmselgelt liiga suured. Nii nagu ka mehe jäetud kingitusel, oli ka kondoomipakil juures kirjake, kus seisis: «Ma ootan väga, et sind neis näha.»

@mike_p_89

She’s a savage ? ##tiktokcomedy ##humor ##comedytiktok ##dadjokes ##comedy ##jokes ##joke ##wife ##birthday ##dress ##weightloss

♬ original sound - Mike

Video alla on kogunenud pea 34 000 kommentaari. Üldiselt olid vaatajad uhked, et mehe abikaasa vastust võlgu ei jäänud.

«Sa ilmselgelt väärisid seda,» kirjutas üks. «Sa riivasid tema tundeid. Peaksid oma naist armastama kaalutõusust hoolimata,» lisas teine. Kolmas kommenteerija põrutas: «Sinu naine on kuninganna!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles