METSIK VIDEO Venemaal ajas põgenenud karu keset linna jalakäijaid taga

Elu24
Copy
Mõmm ajas tänaval inimesi taga.
Mõmm ajas tänaval inimesi taga. Foto: Kuvatõmmis

Lemmikloomana hoitud karu pääses linna peale ja ajas seal paljudele hirmu nahka. Kiskja püüdmisega sai linnarahvas aga ise hakkama, kirjutab Zvezda.

Siberi linnas Nižnevartovskis võis kolmapäeval näha ootamatult vaatepilti, kui mööda tänavaid lippas noor karu. Täismõõdus kiskja oli üsna ähmi täis, ajas jalakäijaid taga ning hirmutas isegi autoreisijaid.

Ühel juhul sumpas ta ligi telefoniga rääkinud mehele. Viimane jäi reageerimisega päris viimasele hetkele, päästes end napilt käpahoobi eest. Järgnes metsik võidujooks, samas üritasid autod karu signaalidega hirmutada. «Ma oleks sellele inimesele tagasi helistanud,» arvas klippe jaganud Robert Lee.

Lõpuks õnnestus linnarahval karu nurka ajada ja ühte hoonesse blokeerida. Seal kiskja uimastati ja viidi koju tagasi. Selgus, et selleks on kohalik hotell, kus peeti ka noore karu ema.

Selle peale algatas ka keskkonnaamet uurimise, mis käsitleb ebaseaduslikku metsloomade pidamist. Obi jõe äärse Nižnevartovski linnapea Vassili Tihhonov kinnitas, et nüüd üritatakse karudele leida elamisväärne uus kodu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles