Instastaar Anita Sibul: kõige taga, mis ma ütlen, on ajalugu, faktid ja teadustöö

Elu24
Copy
Eesti filmi- ja teleauhindade gala Alexela kontserdimajas. Anita Sibul.
Eesti filmi- ja teleauhindade gala Alexela kontserdimajas. Anita Sibul. Foto: Madis Veltman

Tuntud sisulooja Anita Sibul astus üles taskuhäälingus «Elu telgitagused», kus selgitas, et tema seisukohad ja julged väljaütlemised ei ole väljamõeldised, vaid põhinevad ajalool, faktidel ja teadustööl.

Sibul rääkis Hanna-Sandra Kulderknupi taskuhäälingus, et tema meelest on näiteks kohtingul käies igati loogiline, et õhtusöögi eest maksab mees. «Ma olen väga erinevate inimestega kohtingul käinud, kõik nad on oma elus väga palju saavutanud ja kordagi pole olnud küsimust, kes õhtusöögi eest maksab,» ütles sisulooja. «See on elementaarne! Me ei peaks selle üle vaidlemagi. Õhtusöök on viimane koht, kus ma peaksin oma iseseisvust tõestama hakkama,» lisas ta.

«Ma ütleks, et olen traditsiooniline. Tavaliselt mõeldakse selle all, kuidas vanasti oli. Minu meelest on väga okei, peaaegu nõutud, et mees on see, kes maksab õhtusöögi eest, ja mees on see, kes ajab naist taga, sest bioloogiliselt lihtsalt on nii,» jätkas Sibul. 

«Mul on oma vaated ja mõtted. Võib-olla on inimestele jäänud mulje, et ma niisama ütlen neid asju, aga tegelikult on kõikide nende asjade taga ajalugu, faktid ja muu teadustöö.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles