VIDEO ⟩ Neiu 13 cm pikkune keskmine sõrm kogub TikTokis miljoneid vaatamisi

Elu24
Copy
Kuvatõmmis videost. Olivia Mercea hämmastavalt pikk sõrm.
Kuvatõmmis videost. Olivia Mercea hämmastavalt pikk sõrm. Foto: TikTok/ Oliviahaha

Inimkehal on alati varuks mõningaid üllatusi. Ühel on suured kõrvad, teisel pirakad jalad. TikTokis kuulsaks saanud tüdrukul on aga varuks uskumatult pikad sõrmed. 

Arizonase päritolu Olivia Mercea demonstreeris TikToki trendi tehes oma ligi 13 cm pikkust keskmist sõrme. Peotrikk missugune. Naine hoidis videot filmides sõrme oma näo kõrval, pakkudes vaatajatele ideaalset võrdlusmomenti, mis nii mõnegi itsitama pani. 

LadBible´ile antud intervjuus tõdes noor neiu, et on tundnud end oma sõrmede pikkuse pärast ebakindlana juba aastaid, kuid enam ta sellest end häirida ei lase. «Ma mõistsin, et see on tegelikult päris naljakas ja see on miskit, mis alati kõigile kõhutäie naeru pakub,» rääkis Olivia. Ta tõdes, et poleks kunagi osanud arvata, et ta video üle 4 miljoni vaatamise kogub. «Reaktsioonid mu tiktokkidele on olnud hullumeelsed,» tõdes neiu.

«Sõrmede Eiffeli torn,» visati kommentaariumis nalja. «See on pikem kui mina,» märkis teine.

Huvitaval kombel tõdes naine, et ta video on pälvinud ka modelliagentuuride tähelepanu. Olivia loodab, et see on esimene aste tema karjääriredelil. Kas tüdrukut võiks ees oodata karjääri kätemodellina?

@olliviahaha

my finger?

♬ Pesetas - Rilès

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles