Kanal 2 pühapäevaõhtuses saates «Teletop» võrdles Mart Juur lennukalt Briti kuninglikku perekonda, «Kuuuurijat» ning Mustamäe elu.

​Saatelõigu teema oli kuninglikust elust loobunud prints Harry ja Meghan Markle'i intervjuu Oprah Winfreyle, milles selgus üht-teist koledat palee-elu telgitaguse kohta. Muu hulgas saime teada, et prints Charles ei võtnud mõnda aega noorema poja kõnesid vastu, sest oli tema otsuse üle kuninglik elu hüljata sedavõrd pahane.

«Ka minu telefonikõnedele pole prints Charles kunagi vastanud – see on väga tüüpiline Briti kuningakojale,» tõdes Mart Juur. Selgituseks, et miks meil siin Eestimaal on üldse vaja sellest kaugeks jäävast intervjuust rääkida, leiab Juur, et kogu juhtumi saab kergesti  Eesti konteksti asetada. «See on ju tüüpiline «Kuuuurija» lugu ühest perekonnast, kes elab näiteks Mustamäel kolmetoalises korteris. Seal elavad vanaema ja vanaisa. Vanaema käib veel tööl, vanaisa on juba väga haige. Mõlemad saavad pensioni. Siis elab seal nende täiskasvanud poeg koos oma naisega. Kumbki ei käi tööl, nad elavad vanaema ja vanaisa pensionist ja palgast,» jutustas Juur. Kuidas saaga jätkub, vaata videost!

Vaata naljakat saatelõiku, milles mängitakse mõttega «kui kuninglik pere elaks Mustamäel»:

Terava huumoriga vürtsitatud telesaates sünnib igal pühapäeval vaatajate silme all ja saateosaliste hääletuse tulemusena edetabel lõppeva nädala kümnest tulisemast teemast.

14. märtsi «Teletopi» saates olid külalisteks nelja lapse ema ja lavakoomik Liina Pulges ning Rahvusvahelise Kaitseuuringute Keskuse teadur ja Nõva kooli õpetaja Indrek Tarand. Loe saate kokkuvõtet ja vaata edetabelit siit.

Vaata saadet järele Apollo TVs. Konto loomisel on esimesed 60 päeva tasuta!

Kommentaarid
Copy